MHP SAMSUN MİLLETVEKİLİ ŞİMŞEK’E GRUPTA ÖNEMLİ GÖREV

MHP SAMSUN MİLLETVEKİLİ ŞİMŞEK’E GRUPTA ÖNEMLİ GÖREV

MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek MHP içersinde önemli bir misyona sahip hale geldi.

A+A-

 

Vekil seçildikten sonra yaptığı çalışmalar, verdiği soru önergeleri ile TBMM’de takdir gören,  sadece Samsun Bölgesi problemleri değil, Tüm Karadeniz Bölgesinin ve Türkiye’nin problemleri için vatandaşların TBMM’deki odasını aşındırdığı MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek MHP içerisinde de çalışmaları ile göz dolduruyor.

Grup toplantıların 6 kişiden biri olan Şimşek, TBMM’de MHP Grup Yönetim Kurulu Üyesi olarak ta görev yapıyor.

Son olarak Salı Günü  önemli açıklamaların yapıldığı Grup Toplantısında ise MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural’ın yer alan Şimşek toplantı boyunca MHP Genel Başkanı Dr.Devlet Bahçeli’nin konuşmaları sırasında sık sık not aldı.

MHP Genel Başkanı Dr.Devlet Bahçeli ise yaptığı açıklamalarda ise şu konulara değindi.

Bahçeli konuşmasında,’’Türkiye adı konulmamış bir ekonomik bozgun hali yaşamaktadır. Vatandaşımızın ekmeği küçülmektedir. Onlar borçlandı biz ödedik diyerek durmadan yalan konuşmaktadır. Borç ödedik kasayı doldurduk sözleri artık Başbakan'la bütünleşmiş hazır kalıp sözcükler olarak dikkat çekmektedir. İMF'ye borcun kalmadığını söyleyen Başbakan Erdoğan, Dünya Bankası'na artan borcu nasıl ifade edecektir? Bu borcu nasıl gizleyecektir. Başbakan Erdoğan "Onlar borçlandı biz ödedik" derken hiç mi vicdanı sızlamamaktadır? Başbakan Erdoğan hileyi bırakmalı ve ödenen borçların AKP dönemine ait olduğunu açıklamalıdır.

Başbakan'a birileri şu hususları iyi anlatmalı. Başbakan Erdoğan ekonomi dersi almak için müracaat etmelidir. Başbakan Erdoğan'ın Merkez Bankası rezervi konusunda gerçek dışı beyanları akıl tutulmasıdır. Başbakan'ın kasası durduğu yerde dolarken milletimizinki boşalmaktadır. Gerçekleri yok sayarak kasamızın dolduğunu iddia etmek ekonomiyi simit çay hesabına indirgeyen birisinin işi olarak görülmelidir. Başkalarının atına binenin tez zamanda inmesi mukadderdir.

Başbakan’ın Amerika ziyaretinin Türkiye'nin bunalımlar yaşadığı bir döneme denk gelmesi manidar karşılanmalıdır. Başbakan Erdoğan bugüne gelesiye Davos sahnesinde kurgulanan 'One minute' oyunundan beslenmiş ve sonunda maskesi düşmüştür. Erdoğan’a ABD deyimi ile sesleneyim "Çaydanlık bakmakla kaynamayacak, odunu kendi kesen iki kere ısınacak, ağacı kesen balta unutmayacak" Bu ABD deyimidir.

Başbakan'ın şahsıma yönelik bozkurtlarında sınırları koruma altına al mesajı iletmiştir. Sayın Başbakan milletimizden aldığımız güvenle güçlüyüz sana tek başımıza da yeteriz. Sen sınırda teröristlerinle bekle ben de bozkurtlarımla bu sınırları korumayı seve seve yaparız.’’dedi.

Daha sonra grup toplantısı çıkışında yanında MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, MHP Samsun Milletvekili, MHP Grup Yönetim Kurulu Üyesi Cemalettin Şimşek ve diğer Milletvekilleri ile ayrı bir toplantı yapmak üzere ayrıldılar.

dscf8418.jpgdscf8424.jpgdscf8426.jpgdscf8435.20130522142919.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.