MHP Samsun İl Başkanı Tekin'den Afrin Açıklaması

MHP Samsun İl Başkanı Tekin'den Afrin Açıklaması

MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, Afrin'de sürdürülen Zeytin Dalı Harekâtı’nın azim ve kararlılıkla sürdüğünü ifade ederek, "Raco'ya Ay Yıldızlı bayrağımızın dikilmesi ne kadar kararlı olduğumuzu göstermektedir" dedi.

A+A-

MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, Afrin'de sürdürülen Zeytin Dalı Harekâtı’nın azim ve kararlılıkla sürdüğünü ifade ederek, "Raco'ya  Ay Yıldızlı bayrağımızın dikilmesi ne kadar kararlı olduğumuzu göstermektedir" dedi.

Harekât kapsamında sayıları 2 bin 800'ü geçen hainin etkisiz hale getirildiğine dikkat çeken Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Taner Tekin, Afrin'in 2014 yılı itibariyle PKK/PYD'nin istilasına uğradığını ifade etti. Türk ordusunun Afrin'de hainlerle mücadele ettiği gibi aynı zamanda masumlarında can güvenliğini korumak için mücadele ettiğine dikkat çeken Tekin, "Afrin'de mücadele ettiğimiz hainlerin, arkalarında kendilerine cesaret veren başta ABD olmak üzere küresel efendilerinin silah ve lojistik destek aldıkları aşikârdır. Arkalarına bu desteği alarak önlerine oradaki masum çocukların, kadınların, yaşlıların arkasına saklanmış ve masumları kendilerine siper etmişlerdir. Eğer ordumuz orada sivillerin can güvenliğini düşünmeseydi ordumuzun önünde kimse duramaz durmaya da cesaret edemezdi. Nereye saklanırlarsa saklansınlar, hangi deliğe girerlerse girsinler, arkalarında kim olursa olsun kahraman polisimiz ve askerimiz inlerine girip elbette zafere ulaşacaktır. Sadece Afrin değil sınırlarımızı ve güvenliğimizi tehdit eden tüm terör yuvaları yerle bir edilinceye, son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar bu mücadele devam edecektir. Allah ordumuzu muzaffer eylesin, yar ve yardımcısı olsun" dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.