MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur'dan İlçe Başkanlarına Uyarı

MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur'dan İlçe Başkanlarına Uyarı

MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, yerel seçimler sebebibiyle partilerinden belediye başkan aday adaylarının çıkması ile ilgili Cumhur İttifakı'na yönelik oluşturulan 'Çatlak Var' algısına tepki gösterdi.

A+A-

MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, yerel seçimler sebebibiyle partilerinden belediye başkan aday adaylarının çıkması ile ilgili Cumhur İttifakı'na yönelik oluşturulan 'Çatlak Var' algısına tepki gösterdi.

Yapılacak yerel seçimlere AK Parti ve MHP olarak Cumhur İttifakı çatısı altında gireceklerini kaydeden MHP İl Başkanı Burhan Mucur, Samsun'da ittifak olarak tüm belediyeleri kazanma hedeflerinin olduğunu söyledi. 
'ÇATLAK VAR' ALGISINA TEPKİ GÖSTERDİ
Bu süreçte MHP'den belediye başkan aday adaylarının çıkmasının da normal olduğunu vurgulayan Mucur, "MHP'den aday adaylarının olması ittifakımızda bir çatlak olduğu anlamına gelmez. Şuan AK Parti'den de aday adayları çıkıyor. Genel Merkezlerde Samsun özelinde hangi belediyenin hangi partiye bırakılacağı belli olmadı. Bu konuda çalışmalar sürüyor. Dolasıyla bu süreçte MHP'den aday adayı olmayı bir şeref olarak gören ve  partimizden belediye başkan aday adayı olmak isteyenlere olmayın diyemeyiz. Belediyeler belli olduğunda ben dahil tüm belediye başkan aday adaylarımız Cumhur İttifakı çatısı altında hem Samsun'da hem Türkiye'de ittifakımızın tüm belediyeleri kazanması için çalışacağız. Bu nedenle, aday adaylarımızın çıkması nedeniyle ittifakta sanki bir çatlak varmış gibi oluşturulmaya çalışılan algılar doğru değildir." diye konuştu.
Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, yaptığı açıklamada ayrıca parti ilçe başkanları ve partililere de Cumhur İttifakı uyarısında bulundu.

Mucur, Gazete Gerçek'ten Haydar Öztürk'e yaptığı açıklamada ilçe başkanları ve partililere seslenerek "Cumhur İttifakına zarar verecek açıklamalardan uzak durun. Yapacağınız açıklamaları iyi ölçüp, iyi tartın. Cumhur İttifakına zarar verecek davranış ve açıklamalar konusunda çok dikkatli olunmalı ve ittifaka helal getirecek tavır ve davranışlardan mutlak suretle kaçınılmalıdır. Bu konuda kimseye asla tavizimiz olamaz. Ülkücü haraketin hiç bir ferdinin nefsi nareket etme lüksü yoktur. Biz hiç bir şartta Cumhur İttifakına zarar verdirmeyeceğiz. Biz de lidere sadakat her şeyden önce gelir. Bu konuda arkadaşlarımızı ve partililerimizi uyarıyoruz. Biz Samsun'da tüm belediyelere Cumhur İttifakı olarak talibiz." dedi.
LİDERE SADAKAT ÖNCEDİR
MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, yaptığı açıklamada Samsun'da partilerine verilecek belediyelerle ilgili bir taleplerinin söz konusu olamayacağını bu konuda karar vericinin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli olacağını kaydederek şöyle konuştu:
"Liderimiz ne karar alırsa alsın biz o karara uyacak ve Cumhur İttifakı çatısı altında Samsun'da tüm belediyeleri kazanmak için çalışacağız. Biz de lidere sadakat her şeyden önce gelir."

Kaynak:Gazete Gerçek

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum