MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur; ‘’ Bizde Lidere Sadakat Her Şeyden Önce Gelir’’

MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur Bafra’da önemli açıklamalarda bulundu.

A+A-

MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur Bafra’da önemli açıklamalarda bulundu.


MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur Ak Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan ile birlikte beraberindeki heyetle Bafra’da bir dizi ziyaretlerde bulundular.
MHP Bafra İlçe Başkanlığında ise yapılan konuşmalarda söz alan MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur çarpıcı ve önemli açıklamada bulundu.
MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur konuşmasında, ’’Ülkücü hareketin  hiç bir ferdinin nefsi hareket etme lüksü yoktur. Biz hiç bir şartta Cumhur İttifakına zarar verdirmeyeceğiz. Biz de lidere sadakat her şeyden önce gelir. Biz Samsun'da tüm belediyelere Cumhur İttifakı olarak talibiz. Liderimiz ne karar alırsa alsın biz o karara uyacak ve Cumhur İttifakı çatısı altında Samsun'da tüm belediyeleri kazanmak için çalışacağız. Biz de lidere sadakat her şeyden önce gelir.
Ülkücü Hareket gençleşiyor ve gençleşmeye devam edecek. 2. yüzyılda daha genç kadrolarla ve hanımefendilerimizde sayısını artırarak, elimizden geldiği kadar daha da gençleşerek Cumhur İttifakı olarak ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz. Cumhur İttifakı olarak Atatürk'ün şehri, ilk adımın, istiklalin şehri,  kurtaran şehir Samsun'da Türkiye'nin en yüksek oyunu alan bir ittifak olarak tarihe altın harflerle ismini yazdırıp. İnşallah 1 Nisan 2024 sabahı 18'de 18 en yüksek oyla uyanacağız’’ diyerek sözlerini tamamladı.

mhp-samsun-il-baskani-burhan-mucur-bizde-lidere-sadakat-her-seyden-once-gelir.pngmhp-samsun-il-baskani-burhan-mucur-bizde-lidere-sadakat-her-seyden-once-gelir-001.pngmhp-samsun-il-baskani-burhan-mucur-bizde-lidere-sadakat-her-seyden-once-gelir-002.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.