MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak'tan Bafra55.net'e Çarpıcı Açıklamalar!

Bafra Belediyesi Kültür merkezinde gerçekleşen MHP Bafra İlçe Başkanlığı’nın 13. Olağanüstü Kongresi’nde MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, bafra55.net haber muhabirine açıklamalarda bulundu.

A+A-

Başkan Karapıçak, “Bugün 14 Mart 2021’de yapılacak olan genel kongrenin alt yapısı olan ilçe kongrelerini burada icra ediyoruz. MHP’nin hedefleri, vizyonu ve yerine getirilmesi gereken misyonları olan bir parti. Bu seçimler çok önemli. Genel başkanımız bize tek adaylı kongreye gitmekle birlikte, vebali bize yüklemiş oldu. Bu vebal şudur; buraya seçilecek olan ilçe başkanı, ilçe yöneticileri, 2023 bölgesinde lider ülke Türkiye’nin kadroları olacak bu kadrolar. Onun için, faydalı olabilecek arkadaşlardan yönetimler kurmaya çalışıyoruz. İlçe kongreleri bittikten sonra, il kongresi olacak, daha sonra ise genel başkanımızın kongresi olacak." dedi. 

MHP Samsun İl Başkanlığı olarak hedeflerinden söz eden Başkan Karapıçak; “10 bin üyeyi 30 bine çıkarmak, 1251 yerleşim yerindeki muhtarlarımızın sorunlarını tespit edebilmek için hediyelerle beraber sohbet edip onları ziyaret etmek. Onların çözülemeyen sorunlarını belediye başkanı ve parlamentoya kadar taşıyoruz. Pandemiye yakalandık, biraz aksaklık oldu. Bu sene bu çalışmaları tamamlayamazsak önümüzdeki senenin yarısına doğru bunu tamamlayıp 2023 Mart seçimlerine hazırlıklarımız tamam olacak.” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin aldığı karar ile ilgili yaptığı açıklamada ise Başkan Karapıçak; “Biz bu kongreleri başlatacağız ama kongrelerimizi İlkadım’dan başlatalım dediler. Merhum Mustafa Kemal Atatürk’ün Tütün İskelesi’nden ilk adımını attığı İlkadım ilçesinden Türkiye’de tek gündem tek kongre Samsun’da İlkadım kongresi yapıldı. Daha sonra bunu taçlandırmak istedik. Madem böyle burası Atatürk’ün şehri, biz de 19 Mayıs ilçesinde ikinci kongreyi gerçekleştirelim istedik. Genel başkanımızın sesine bir seste biz vermiş olduk. Türkiye’de örnek kongre teşkil edecek şekilde kongre yaptık. Genel başkanımız ise kongreyi saniye saniye izledi. Buradaki bütün çalışmalarda ve uygulamalarda hiçbir hata yapılmadı. Genel başkanımız da bu kongrenin çekimlerini bütün il ve ilçelere göndererek ‘Örnek kongreniz budur!’ diyerek örnek teşkil etmiş oldu.” şeklinde konuştu. 
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.