MHP, SAKATLAR DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ

MHP, SAKATLAR DERNEĞİ'Nİ ZİYARET ETTİ

Samsun’un Bafra ilçesinde Engelliler Haftası etkinlikleri çerçevesinde MHP Bafra İlçe Teşkilatı, Türkiye Sakatlar Derneği Bafra Şubesi'ni ziyaret etti.

A+A-

Türkiye Sakatlar Derneği Bafra Şubesi binasında dernek üyeleriyle bir araya gelen MHP İlçe Başkanı Av.Hüseyin Acar, yönetim kurulu üyeleri ve kadın kolları dernek üyelerinin Engelliler Haftası'nı kutladı.
MHP İlçe Başkanı Av. Hüseyin Acar, "Her şeyden önce Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin vatandaşlarıyız. Gerek vatandaşlık bağı gerekse insan olarak bu devlet bu ülke bizim, Bafra bizim. Bizler Bafra’mızda bir şeyler yapabilmek için gayret sarf ediyoruz. Amacımız herkes gibi önce ailesine çevresine, Bafra’sına ülkesine hizmet etmektir" dedi. 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sakatlar Derneği Bafra Şubesi Onursal Başkan Yardımcısı Nesrin Yener, “Tabii ki bizim sorunlarımız çok. Öyle birden halledilecek sorunlar değil. En başında imar planı geliyor. Bizim için rampalar, asansörler, kaldırımlar çoğu yere girip çıkmamız için yardım gerekiyor. Biziler yaşayan birer Bafra vatandaşıyız, ikinci sınıf muamelesi görmeye hiç tahammülümüz yok. Bu nedenle eşitlik istiyoruz” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.