MHP Milletvekili ŞİMŞEK 'den 30 Ağustos Kutlama Mesajı

MHP Milletvekili ŞİMŞEK 'den 30 Ağustos Kutlama Mesajı

MHP Samsun Milletvekili Cemalettin ŞİMŞEK, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 90. yıl dönümü nedeniyle yazılı bir mesaj yayınladı:

A+A-

 

Milletvekili ŞİMŞEK mesajında; ‘Milli tarihimiz çok büyük ve parlak zaferlerle doludur. İşte 30 Ağustos Zafer Bayramı da böyle parlak zaferlerimizden birisidir. Bundan tam 90 yıl önce milletimiz, bütün gayret ve kararlık ile girmiş olduğu bağımsızlık mücadelesinden yüz akı ile çıkmıştır.

Ülkemiz, milletimiz ve dünya tarihinde önemli bir yere sahip olan 30 Ağustos Zafer Bayramı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde Türk milletinin kaderini belirlemiştir.

Ülkemizi parçalamaya ve paylaşmaya çalışanlara Milletimiz, ülkesini hiç kimseyle paylaşmayacağını Başkomutanlık Meydan Savaşı’nda tüm dünyaya göstermiştir.

Milletimiz, birlik ve beraberlik, bağımsızlık ve istiklalini her zaman korumasını bilmiştir. Tarih boyunca, birlik ve bütünlüğüne göz diken hiçbir projeye prim vermemiştir. 90 yıl önce, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda olduğu gibi bu gün de milletimizin birlik, beraberlik ve huzurunu bozmaya hiç kimsenin gücü yetmeyecektir.

Milletimizin ebediyen bağımsızlığını sürdürmesi için, bu toprakları kanlarıyla sulayan vatan evlatlarına layık olmanın inancı ve gayreti ile milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, şehitlerimizi rahmet minnetle anıyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.