MHP Lideri Bahçeli Alaçam'da

MHP Lideri Bahçeli Alaçam'da

MHP Lideri Bahçeli, Alaçam'da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Ülkemiz gittikçe kör bir kuyunun içine yuvarlanmaktadır.

A+A-

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet BAHÇELİ 06 Ekim 2012 Cumartesi günü Alaçam’a gelerek Kapalı Otopark ve Halk Pazarının temel atma törenine katıldı. 

Yanında çok sayıda Milletvekili, İl başkanı, İlçe Başkanı, Belediye Başkanı ile Alaçam’a gelen Bahçeli’yi Alaçam Belediye Başkanı İlyas ACAR ve Alaçam MHP ilçe teşkilatı ile partililer Göçeboğaz Köyü sapağında karşıladılar. Uzun bir konvoyla Alaçam’a geldiler. Alaçam’daki tören saat 18:00 da başladı. Törende saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra Önce Alaçam Belediye Başkanı İlyas ACAR konuştu.

’’Katılımlarından dolayı Genel Başkan ve Konuklara teşekkür etti. Seçilmeden önce vaat ettikleri her şeyi yerine getirdiklerini dile getirdi. Daha sonra MHP Genel Başkanı Dr Devlet BAHÇELİ konuşmalarını yaptılar, Bahçeli, "Türkiye, iyi ve doğru yönetilememenin açmazlarını her seferde yaşamaktadır. Terör ve bölücülük sorunu, milletimizi ateş topu gibi sarmıştır. Ekonomik problemler artmış, zam ve vergi sağanağı bardaktan boşalırcasına sizlerin üzerine yağmıştır. Sorumsuz ve beceriksiz yönetimin neden olduğu bütçe ve cari açık, sizlerin cebinden çalınarak kapatılmaktadır. Akaryakıt pahalı, elektrik zamlı, doğalgaz cep yakmaktadır. Mutfaklar zam vurgunu yemiş ve kurumuştur. Başbakan Erdoğan hala çamaşır makinesi ve buzdolabı satışındaki artışlardan medet ummaktadır. Buzdolabının içi boş, hükümetin bundan haberi yoktur. Zamlarla yanan vatandaşlar duman ve evler hazandır. Hükümet ise zalim ve vicdan ayarını kaybetmiştir. İşsizlik, yoksulluk ve yolsuzluk yıldan yıla artış göstermektedir. Hükümet kaşıkla verdiğini hortumla geri çekmektedir. İç ve dış borçlar kanayan bir yara halini almaktadır. Kredi kart batağı fırlamakta, haciz ve iflaslar hayalleri söndürmektedir. Sizler aç ve yoksulken hükümet IMF'ye 5 milyar dolar cep harçlığı vermekle övünmektedir.

Sizler darlık ve yokluk çekerken, Suriyeli ve Libyalı muhalifler, verdiğiniz vergilerle keyif çatmaktadır. ve hala istikrar masalları anlatılmakta, 'büyüdük ve geliştik', tekerlemelerine sığınmaktadırlar. Ülkemiz gittikçe kör bir kuyunun içine yuvarlanmaktadır. Bu itibarla millet iradesi tavır ve tercihini göstererek iktidara ders vermelidir. Bunun için mahalli idareler seçimleri ilk durak ve fırsat olarak görülmelidir. Bundan sonra karar ve söz aziz milletimizin olacaktır" diye konuştu.

Bahçeli'nin konuşmasının ardından, Alaçam Belediyesi tarafından yapılan kapalı Pazaryeri ve otoparkın temeli atıldı. Programda MHP Genel Başkan Yardımcıları Sadir DURMAZ, Ruhsar DEMİREL, Mustafa ERSEM, Reşat DOĞRU, MHP Genel Sekreteri İsmet BÜYÜKATAMAN, MHP İstanbul Milletvekili Murat BAŞESGİOĞLU, MHP Adana Milletvekili Ali HALAMAN, MHP Samsun Milletvekili Cemalettin ŞİMŞEK, Alaçam Kaymakamı Sezgin ÜÇÜNCÜ, Alaçam Belediye Başkanı İlyas ACAR, MHP Alaçam İlçe Başkanı Ersin KICIR ve Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Bahçeli, Alaçam'daki açılışın ardından Bafra'ya geçti. 

MHP ilçe teşkilatına giden Bahçeli, İlçe Başkanı Hüseyin Acar ve çok sayıda partili tarafından karşılandı. Bahçeli, burada yaptığı konuşmada, "Ülkemiz çok nazik bir durumdan geçiyor. Ülkemiz bölünmekle karşı karşıya. Şuna inanın ki ne bu ülkeyi parçalayabilirler ne de bölebilirler. MHP buna izin vermeyecek. Türkiye'nin geleceğini belirleyecek 3 önemli olay var; mahalli seçimler, cumhurbaşkanlığı seçimi ve milletvekilliği seçimleri. Bu nedenle söz milletin" diye konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.