MHP LİDERİ BAHÇELİ ALAÇAM'DA

MHP LİDERİ BAHÇELİ ALAÇAM'DA

MHP LİDERİ BAHÇELİ, ALAÇAM'DA TEMEL ATMA TÖRENİNE KATILDI.

A+A-

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Ülkemiz gittikçe kör bir kuyunun içine yuvarlanmaktadır. Bunun için mahalli idareler seçimleri ilk durak ve fırsat olarak görülmelidir" dedi.
MHP lideri Devlet Bahçeli, Samsun’un Alaçam ilçesinde temel atma törenine katıldı. Burada bir konuşma yapan Bahçeli, "Türkiye, iyi ve doğru yönetilememenin açmazlarını her seferde yaşamaktadır. Terör ve bölücülük sorunu, milletimizi ateş topu gibi sarmıştır. Ekonomik problemler artmış, zam ve vergi sağanağı bardaktan boşalırcasına sizlerin üzerine yağmıştır. Sorumsuz ve beceriksiz yönetimin neden olduğu bütçe ve cari açık, sizlerin cebinden çalınarak kapatılmaktadır. Akaryakıt pahalı, elektrik zamlı, doğalgaz cep yakmaktadır. Mutfaklar zam vurgunu yemiş ve kurumuştur. Başbakan Erdoğan hâlâ çamaşır makinesi ve buzdolabı satışındaki artışlardan medet ummaktadır. Buzdolabının içi boş, hükümetin bundan haberi yoktur. Zamlarla yanan vatandaşlar duman ve evler hazandır. Hükümet ise zalim ve vicdan ayarını kaybetmiştir. İşsizlik, yoksulluk ve yolsuzluk yıldan yıla artış göstermektedir. Hükümet kaşıkla verdiğini hortumla geri çekmektedir. İç ve dış borçlar kanayan bir yara halini almaktadır. Kredi kart batağı fırlamakta, haciz ve iflaslar hayalleri söndürmektedir. Sizler aç ve yoksulken hükümet IMF'ye 5 milyar dolar cep harçlığı vermekle övünmektedir. Sizler darlık ve yokluk çekerken, Suriyeli ve Libyalı muhalifler, verdiğiniz vergilerle keyif çatmaktadır. Ve hâlâ istikrar masalları anlatılmakta, 'büyüdük ve geliştik', tekerlemelerine sığınmaktadırlar. Ülkemiz gittikçe kör bir kuyunun içine yuvarlanmaktadır. Bu itibarla millet iradesi tavır ve tercihini göstererek iktidara ders vermelidir. Bunun için mahalli idareler seçimleri ilk durak ve fırsat olarak görülmelidir. Bundan sonra karar ve söz aziz milletimizin olacaktır" diye konuştu.
Bahçeli’nin konuşmasının ardından, Alaçam Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilecek olan kapalı sebze pazarı ve otoparkın temeli atıldı.
Programda MHP Genel Başkan Yardımcıları Sadir Durmaz, Ruhsar Demirel, Mustafa Ersem, Reşat Doğru, MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, MHP İstanbul Milletvekili Murat Başesgioğlu, MHP Adana Milletvekili Ali Halaman, MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek ve çok sayıda vatandaş hazır bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.