MHP KADIN KOLLARI MEVLİD KANDİLİ MÜNASEBETİYLE KUR'AN OKUTTU

MHP KADIN KOLLARI MEVLİD KANDİLİ MÜNASEBETİYLE KUR'AN OKUTTU

Bafra Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kadın Kolları Mevlid Kandili Münasebetiyle Kur'an Okuttu.

A+A-

Bafra Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kadın kolları mevlit kandili münasebetiyle Kur’an okuttu. Serenat düğün salonunda yapılan programda  Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Başk. Zeynep İleri, ‘ Yüce Yaratıcının insanlığa gönderdiği en son rahmet elçisi, insanlığın kurtuluşu için gönderilen son ve en büyük peygamber, Allah’ın sevgilisi Peygamberimiz, efendimiz, şefaatçimiz ; müjdeleyici ve uyarıcı olarak gönderilen Hazreti Muhammed Mustafa (S.A.V)’in dünyaya teşrifinin münasebetiyle Bafra Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları olarak düzenlediğimiz programa hoşgeldiniz.

Yer yüzünde şimdiye kadar gelmiş geçmiş hiçbir insan , Onun kadar sevilmedi. Yer yüzünde şimdiye kadar gelmiş geçmiş hiçbir insan onun kadar anılmadı. Dünyada gelmiş geçmiş hiçbir insanın vefatının ardından , O’na duyulduğu kadar üzüntü duyulmadı, gözyaşı dökülmedi. Ve yine hiçbir insan onun kadar özlenmedi. Peygambere duyulan bu denli aşkın kaynağı neydi? Zannedersem bu sorunun cevabı  onun kainatın merkezinde oluşu ve her şeyin onun etrafında şekillenmiş olmasıdır. Şairinde mısralarında çok net ifade ettiği gibi : Ondan önce yaşan tüm insanlar o gelecek diye yaşadı ; Ondan sonra yaşayan tüm insanlar ise o yaşadı diye yaşamıştır. Allah cc insanoğlunu ‘ Eşref-i Mahlukat’ ; yani yaratılmışların en şereflisi olarak yaratmış, yine Kudsi bir hadiste Allah cc ona hitaben: Ey habibim sen olmasaydın ben bu kainatı yaratmazdım  diye buyurmuş. Yani onun aşkına yaratılmıştır on sekiz bin alem..

Alemlere rahmet olarak gönderilen peygamberimizin doğumunun; İslam alemine ve tüm insanlığa barış, huzur, mutluluk ve adalet getirmesini Cenabı ALLAH’ tan niyaz ediyorum. Davetimize icabetinizden dolayı saygı ve şükranlarımı sunarım. Rabbim hepinizden razı olsun dedi ve konuşmasını tamamladı..

dscf6266.jpgdscf6272-001.jpgdscf6274-001.jpgdscf6287-001.jpgdscf6306.jpgdscf6290.jpgdscf6292-001.jpgdscf6313.jpgdscf6314-001.jpgdscf6316-001.jpgdscf6319-001.jpgdscf6320-001.jpgdscf6326-001.jpgdscf6331.jpgdscf6333-001.jpgdscf6335-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.