Mhp istanbul il başkanı Birol Gür  Badef’in kahvaltısına katılım sağladı

Mhp istanbul il başkanı Birol Gür Badef’in kahvaltısına katılım sağladı

İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu (BADEF) tarafından tanışma ve istişare toplantısı yapıldı.

A+A-

İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu (BADEF) tarafından tanışma ve istişare toplantısı yapıldı.


İstanbul Güneşli’de bulunan KÜBBAN Gaziantep Mutfağı Restoranında düzenlenen kahvaltıya MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcısı Sinan Çamuroğlu,Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON )Genel Başkanı H.Kaya Aşcı , MHP İstanbul İl Başkanlığı yönetim kurulu üyesi, Haliç Üniversitesi Öğretim Görevlisi Nafiz Koparan, SAMKON’a bağlı federasyon Başkanları,  BADEF’e bağlı dernek başkanları, MHP Kağıthane İlçe Başkanı Şafak Taşdemir ve yönetim kurulu üyeleri, İstanbul Bafraspor Kulüp Başkanı Aydın Dursun, MHP Esenler İlçe Başkan Yardımcısı Eren Keskin,  MHP Kapaklı İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Öğütçü,  MHP Bağcılar İlçe Başkan Yardımcısı Veysel Şenses, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, HASACARLAR İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Acar, İstanbul Samsunlu Genç İş İnsanları Derneği  (İSGİD ) Genel Başkanı Fatih Aşcı, ÖZMAK Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Mete,  İş insanı Orhan Yılmaz, ÇİLİNGİROĞLU Yönetim Kurulu Başkanı Aytekin Çilingiroğlu ile çok sayıda davetli katıldı.
İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu (BADEF) Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu yaptığı konuşmada BADEF’in bugüne kadar yaptığı çalışmalar ve bundan sonra yapacağı çalışmalar, projelerle ilgili bilgiler verdikten sonra Bafra’nın tarihi,turizmi,ekonomisi ve sanayisi hakkında geniş bir sunum yaptı.


Hacıoğlu ,’’Birlik ve beraberlik, istişare kahvaltımıza katılım sağlayan MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür ve heyetin BADEF yönetimi adına teşekkür ediyorum.
İstanbul Bafra Dernekleri Federasyonu (BADEF) olarak ilk başta özellikle  her zaman kendisini örnek aldığımız, her zaman yanımızda olan onursal başkanımız SAMKON Genel Başkanı  H.Kaya Aşcı’ya verdiği desteklerden dolayı şükranlarımızı sunarız. Ayrıca yaptığımız her çalışma ve projede maddi ve manevi desteğini esirgemeyen HEYCES TEKSTİL Yönetim Kurulu Başkanı, Bafralı Hemşerimiz Ahmet Kocabaş’a yönetimim adına teşekkür ediyorum. Bizler Bafra Dernekler Federasyonu olarak 14 dernekle ve İstanbul Bafraspor Kulübü ile İstanbul’da bir araya geldik. Ayrıca bu derneklerin fedakar kadın kolları başkanları ve yönetimleri de her zaman bizlerin yanında yer alarak manevi güçleriyle desteklerini vermektedirler.

Bu birlikteliği bu derneklerimizin bir araya gelmesi ile oluşan federasyonumuzla sağladık. Memleketimiz insanlarının değerlerini, kültürlerini, birlik ve beraberliklerini koparmamalarında bu derneklerimizin büyük önemi var. Bu gönül vererek yapılan işleri başarmak kolay değil. O nedenle siz kardeşlerimizi bir kez daha kutluyorum. Hemşehirlerimizin bir ve beraber olması bizleri gururlandırıyor. Emek veren herkese teşekkür ediyorum. Biz Bafralılar büyük bir aileyiz. Dünyanın neresinde olursa olsun Bafralılar birbirlerine hem tutkun hem de düşkünlerdir. Bafralı bütün dernek başkanlarımız bu konuda büyük bir gayret ve istekle çalışmalarına devam ediyorlar.’’dedi.

Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON )Genel Başkanı H.Kaya Aşcı ise ,’’ BADEF’in bu anlamlı ve birleştirici tanışma ve istişare toplantısına iştirak eden en başta MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür ve heyetine, tüm davetlilere  en kalbi şükranlarımı sunarken bu kahvaltıda emeği geçen BADEF Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu ve yönetimine teşekkür ederim.

Bizler SAMKON olarak STK’larla birlik ve beraberlik içinde olmanın mutluluğu içindeyiz. Gurbetteki Samsunlular olarak, hemşerilerimizin temsilciliğini yapmaya çalışıyoruz. Bizler İstanbul’da Sivil Toplum Örgütleri ile yaptığımız istişarelerde ve SAMKON olarak bu güne kadar hep güzel işlere imza attık. Kurtuluş meşalesinin yakıldığı şehir olan güzel Samsunumuzun güzel insanları ile  bir arada olmanın mutluluğunu yaşamaktayız.
Konu Samsun olduğu sürece de sonsuza kadar hep beraber olacağız. Şunu gördük ki Biz Samsun’dan Samsun bizden kopamıyor. Samsun’un adını her vesileyle bayrak gibi taşımak bizim emelimiz, gayemiz oldu. Aynı çatı altında toplandığımız SAMKON’da önceden yaptığımız ve yıllardır özlemimiz olan faaliyetlerimizi daha büyük bir heyecan ve görkemle tekrar yapacağız. Samsunluların birçok alandaki ve sektördeki başarılarını ilgiyle ve gururla takip ediyoruz. Bu başarıların her sahada daha da ilerletilmesi için hemşerilerimizle kola kola yürümeye devam edeceğiz. 

Her şey Samsun için. Bizim sevdamız Samsun’dur. İstanbul'da olmamıza rağmen Samsun'un tanıtımı konusunda yoğun emek harcıyoruz. Türkiye’nin her köşesinde yaşayan Samsunluların bir çatı altında buluşmasını sağlayarak sosyal konularda faaliyetler yürütüyoruz.. Son yıllarda Samsun'un tanıtımı anlamında büyük mesafe kat ettik. Önümüzdeki günlerde daha iyi sonuçlar elde edeceğimize inanıyoruz. ‘’diyerek sözlerini tamaladı.

MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür,’’İlk başta böyle nezih bir davet için başta BADEF Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu ve yönetimine teşekkür etmek isterim. Bu kahvaltıda aramızda bulunan herkese de en kalbi şükranlarımızı sunarız. İstanbul, asırlardan bu yana milli birlik ve kardeşliğin simgesi, Türklüğün kıvanç dolu sinesi, Türkiye'nin övünç sinerjisi, Türk milletinin muzafferlikle serpilip sivrilmiş hem övgüsü, hem de özgüvenidir.

Bizler Sivil Toplum Örgütlerinin birlik ve beraberlik içerisinde el ele gönül gönüle fedakarlıkla büyük işler yaptıklarını biliyoruz. İstanbul Bafra Dernekler Federasyonunun (BADEF) yaptığı çalışma ve projeleride gerçekten takdire şayan bir harekettir. Kendilerini kutluyorum. Bu vesile ile BADEF aracılığı ile Bafralılara, Samsunlulara ve tüm bölge halkına selamlarımı iletmek istiyorum.’’dedi.
Program anı fotoğraflarının çekiminin ardından sona erdi.

 

 

mhp-istanbul-il-baskani-birol-gur-badefin-kahvaltisina-katilim-sagladi.jpegmhp-istanbul-il-baskani-birol-gur-badefin-kahvaltisina-katilim-sagladi-001.jpegmhp-istanbul-il-baskani-birol-gur-badefin-kahvaltisina-katilim-sagladi-002.jpegmhp-istanbul-il-baskani-birol-gur-badefin-kahvaltisina-katilim-sagladi-003.jpegmhp-istanbul-il-baskani-birol-gur-badefin-kahvaltisina-katilim-sagladi-004.jpegmhp-istanbul-il-baskani-birol-gur-badefin-kahvaltisina-katilim-sagladi-005.jpegmhp-istanbul-il-baskani-birol-gur-badefin-kahvaltisina-katilim-sagladi-006.jpegmhp-istanbul-il-baskani-birol-gur-badefin-kahvaltisina-katilim-sagladi-007.jpegmhp-istanbul-il-baskani-birol-gur-badefin-kahvaltisina-katilim-sagladi-008.jpegmhp-istanbul-il-baskani-birol-gur-badefin-kahvaltisina-katilim-sagladi-009.jpegmhp-istanbul-il-baskani-birol-gur-badefin-kahvaltisina-katilim-sagladi-010.jpegmhp-istanbul-il-baskani-birol-gur-badefin-kahvaltisina-katilim-sagladi-011.jpegmhp-istanbul-il-baskani-birol-gur-badefin-kahvaltisina-katilim-sagladi-012.jpegmhp-istanbul-il-baskani-birol-gur-badefin-kahvaltisina-katilim-sagladi-013.jpegmhp-istanbul-il-baskani-birol-gur-badefin-kahvaltisina-katilim-sagladi-014.jpegmhp-istanbul-il-baskani-birol-gur-badefin-kahvaltisina-katilim-sagladi-015.jpegmhp-istanbul-il-baskani-birol-gur-badefin-kahvaltisina-katilim-sagladi-017.jpegmhp-istanbul-il-baskani-birol-gur-badefin-kahvaltisina-katilim-sagladi-018.jpegmhp-istanbul-il-baskani-birol-gur-badefin-kahvaltisina-katilim-sagladi-019.jpegmhp-istanbul-il-baskani-birol-gur-badefin-kahvaltisina-katilim-sagladi-020.jpegmhp-istanbul-il-baskani-birol-gur-badefin-kahvaltisina-katilim-sagladi-021.jpegmhp-istanbul-il-baskani-birol-gur-badefin-kahvaltisina-katilim-sagladi-022.jpeg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.