MHP Bafra İlçe Başkanlığı’ndan Algı Operasyonu Yapanlara Sert Tepki!

MHP Bafra İlçe Başkanlığı’ndan Algı Operasyonu Yapanlara Sert Tepki!

MHP Bafra İlçe Başkanlığı tarafından yayınlanan açıklamada, Bafra’da bazı basın kuruluşlarında yayınlanan; gerçek dışı, algı oluşturmak maksadıyla yapılan haberlere sert tepki geldi.

A+A-

MHP İlçe Başkanlığı tarafından yayınlanan açıklamada, Bafra’da bazı basın kuruluşlarında yayınlanan; gerçek dışı, algı oluşturmak maksadıyla yapılan haberlere sert tepki geldi.

İşte o açıklama:

"Yapılacak olan 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur ittifakının mevcut AK Parti Belediye Başkanı Hamit Kılıç'ın aday olması durumunda Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkücülerin başka bir siyasi partiden Ülkücü kökenli bir aday destekleyeceği yönünde algı operasyonu yapılmaktadır. Bafra belediye başkan adaylığının AK Parti'ye verilmesi durumunda AK Parti tarafından gösterilecek belediye başkan adayı, Milliyetçi Hareket Partisine verilmesi durumunda MHP tarafından gösterilecek belediye başkan adayı kim gösterilirse Cumhur ittifakının adayı olarak çalışmalarını yürütecektir.

Cumhur ittifakının adayı dışında hiçbir oluşumu desteklemiyoruz. Algı yapılarak Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkücü camianın karıştırılmaya çalışıldığı oluşumlara en sert şekilde muhalefet yapacağımızı belirtmek isterim. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Emin Usta

Milliyetçi Hareket Partisi Bafra ilçe başkanı

whatsapp-image-2024-01-08-at-15-15-36.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum