MHP İLÇE BAŞKANLIĞI; SİLAH ATILAN DÜĞÜNÜ TERK ET

MHP İLÇE BAŞKANLIĞI; SİLAH ATILAN DÜĞÜNÜ TERK ET

MHP Bafra ilçe Bakanlığı GÖKDER Derneği tarafından Bafra da 28 Ağustos 2017 tarihinde ‘’Silah Atma, Huzurumu Kaçırıp Kan Dökme, Can Alma, Katil Olma, Adam Ol’’ sloganı ile düğün ve eğlencelerde silah atılmasının engellenmesi için başlatılan kampanyaya tam

A+A-

MHP Bafra ilçe yönetim kurulu adına ilçe başkanı Abdurrahman Çamaş yaptığı açıklamada şunları söyledi: “İlçemizin etkin bir sivil toplum kuruluşu olan GÖKDER tarafından çok önemli bir kampanya başlatılmıştır. Bu kampanya  ’Silah Atma, Huzurumu Kaçırıp Kan Dökme, Can Alma, Katil Olma, Adam Ol” sloganları ile gönüllerde ve vicdanlarda yer bulmuştur.  Ayrıca ilçemizin Gökçeağaç Köyü’nde (mahallesi) Veli Kara isimli değerli bir vatandaşımızın Kızının düğününde girişe astığı  “Lütfen Silah Kullanmayınız” pankartıyla tüm Türkiye’ye örnek olacak bir davranış sergileyerek başlatılan kampanyaya da çok anlam bir destek vermiştir. Düğünlerde ve çeşitli etkinliklerde atılan silahlar sonucunda ne yazık ki hem ilçemizde hem de ülkemizin her yerinde insanlarımız hayatlarını kaybetmiş ve yaralanmıştır. Yaşanan bu üzücü olaylara rağmen silah atma olaylarının devam etmesi yeni çalışmalar yapılması gerektiğini de göstermiştir. Bu anlamda GÖKDER toplumsal duyarlılığa katkı yapacak bir kampanya başlatmıştır. MHP olarak bu kampanyayı sonuna kadar destekliyor ve GÖKDER ile örnek bir davranış sergileyen Veli Kara isimli vatandaşımızı tebrik ediyoruz “ dedi.

MHP Bafra İlçe Başkanı Abdurrahman Çamaş açıklamalarını şöyle tamamladı: İnsanın hayatı kıymetlidir. Başkalarının hayatına değer ve kıymet vermek mecburiyetindeyiz. Ülkemizde insanlar trafik kazası, eğlence ve kutlamalarda silah atmalar, iş azaları gibi olaylarda hayatlarını kaybetmekte veya yaralanmaktadır. Bu gibi olaylarda can kaybı ve yaralanmalar alınacak tedbirler,  bireysel görevlerimizi yerine getirmek, kurallara uymak ve caydırıcı yasalarla en aza indirilebilir. Yaptıklarımız bir başkasına zarar vermemelidir. Ne yazık ki bu zararlar insan hayatına kast etmek olarak ortaya çıkmaktadır. Eğlencelerimiz başkalarının acıları olmamalıdır. Gözümüzün önüne kendi çocuğumuzu, kardeşimizi, eşimizi, ana ve babamızı getirdiğimizde yaptığımızın ne kadar büyük bir yanlış olduğunu ve başkalarına ne kadar büyük bir acı yaşatacağımızı gösterecektir. MHP Olarak bizde “’Silah Atma, Huzurumu Kaçırıp Kan Dökme, Can Alma, Katil Olma, Adam Ol’’ sloganlarına sahip çıkıyor ve destekliyoruz. Başta üyelerimiz ve mensuplarımız olmak üzere tüm hemşerilerimizi buna uymaya davet ediyor ve bu kampanyayı toplumumuzun her kesiminin desteklemesini rica ediyoruz.

 

MHP Bafra İlçe Başkanlığı

Yönetim Kurulu Adına

İlçe Başkanı

Abdurrahman Çamaş

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.