MHP İL BAŞKANI ŞABAN KILIÇ'TAN İLK AÇIKLAMA

MHP İL BAŞKANI ŞABAN KILIÇ'TAN İLK AÇIKLAMA

MHP İlçe Başkanlığı Seçimlerinde Çıkan Olaylarla İlgili İlk Açıklama Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç'tan Geldi.

A+A-

Kılıç, '' Bugün burada Bafra'nın ilçe kongresi vardı. Bütün ilçe kongrelerine katıldığımız gibi geldik ve buraya da katıldık. Bazı arkadaşlar bizi divan başkanlığına uygun görmüşler. O sırada da başka bir liste çıkmayınca kongrenin açılışını yapan Ali kardeşimiz oylamaya sundu. Oylamada kabul edenler çoğunlukta oldu. Ben kabul etmeyeni görmedim. Bizi divana çağırdılar ve çağırıldıktan sonra divan teşekkül etti.

Divana başlıcakken ve zabıt tutacakken bazı arkadaşların fiili ve sinkaflı saldırılarına mağruz kaldık. Bu fiili ve sinkaflı saldırı yapıp divanı deviren arkadaşlar bütün salon tarafından görüldü. Hayırlısı olsun. Umarız diğer kongrede makul ve mantıklı olan cereyan eder ve Ülkücü hareketin edebine, adabına ve töresine uygun olan tavırları sergileyenlerden yeni yönetim ve yönetimler cereyan eder.

Belki eski arkadaşlardan da yönetim teşekkül ettirilebilir ama bir şeyi gördük ki divan fiilen ve sinkaflı saldırıya uğradı ve kongre ne zaman yapılacağı belli olmayan bir tarihe ertelendi. Seçim gününe ilçe seçim kurulu karar verecek. Bafra ve camiamız için hayırlı olsun. Hoş olmayan şeyler oldu. Fazla konuşmakta insanı acıtıyor. Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin ve Bafra için hayırlısı olsun'' şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum