MHP İL BAŞKANI ABDULLAH KARAPIÇAK TERME´DE BİR DİZİ ZİYARETTE BULUNDU

MHP İL BAŞKANI ABDULLAH KARAPIÇAK TERME´DE BİR DİZİ ZİYARETTE BULUNDU

MHP Terme İlçe Başkanlığını ziyaret eden MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, İlçe Başkanı Hüseyin Yüksel ve yeni yönetim ile istişarede bulundu.

A+A-

Aslen Termeli olan Başkan Karapıçak Terme´nin hak ettiği yerde olmadığını belirtti. Terme´nin, ürünlerini tescilleyemediğine vurgu yapan Karapıçak, “MHP, günü kurtarma partisi değil, Türk milletinin gerçeğine uygun, Türk milletinin özünden çıkmış bir harekettir. İlk ocağa gittiğimizde bize ‘Siz Türk milliyetçisi olacaksınız. Ülkücü olacaksınız. Bu ülkenin sizlere ihtiyacı var´ dediler. Orada ilk duyduğumuz kelime ‘İslam ve Türklük et ile tırnak misali´ dediler. ‘Türk cesurdur´ dediler. ‘Türk, dünyanın 6 kıtasına hakim oldu. Arap yarımadasından İslamiyeti alıp dünyaya yaydı´ dediler. Bunu Türkler, yani bizim dedelerimiz yaptı.” dedi.

“Biz şu anda Ak Parti ile Cumhur İttifakındayız.” diyen devam eden Karapıçak şöyle devam etti: “Cumhurbaşkanı ne diyor? ‘Biz mezara kadar ittifak kurduk. Bizim ittifakımız menfaat ittifakı değil.” dedi. Biz çıktık meydanlarda anlattık. Ak Parti´nin üç yıl önceki hata ve günahlarının savunucusu değiliz. Biz 3 yıldır ortaklık yaptığımız Erdoğan ve Ak Parti ile Anayasanın ilk dört maddesi tartışılıyordu. Ne diyorlardı, ‘Türklük çıkarılsın, TC çıkarılsın. Ankara başkent değişebilir...´ MHP, Erdoğan´a sahip çıktı. Anayasa değiştirildi, metni yazıldı. Kimse daha Anayasayı elleyemiyor. Şu anda konuşan yok. Bakmayın birinin sağcı, birinin solcu, birinin İslamcı gibi durduğuna. Hedefleri aynı; Türkiye Cumhuriyeti devletini zayıflatmak ve yönetimini başka ülkelere teslim etmek. Kalkınmamızı, büyümemizi, nüfus artışımızı, teknolojik artırımımızı istemiyorlar. Dünyanın jandarması Amerika. Onları idare edenler Yahudiler, İsrailliler. Ayrıca İngiltere de var. Bizi Çanakkale´de, Sakarya´da yedi düvelle karşılayıp bizi denizde boğmak isteyenler, Anadolu´dan atmak isteyenler, “Onların yeri Orta Asya´dır, Kafkasya´dır” diyenler, bizim atalarımız başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere onları denize sürmüştür.

Biz Türk milletiyiz. Kimse bize kefen biçemez. Biçenler de kendi sonlarını hazırlar. Buna Almaya, Amerika da dahil. Terme olarak üstümüze düşen, bugünden itibaren her yerde bizim davamızı anlatmak. Bizi istemeyenler, bizim gücümüzü bildikleri için bizi istemiyor. Bizim davamız önce vatanımızdır. Terme´de birlik beraberlik, sevgi, saygı ve disiplin içerisinde başarıya koşmaktır.”

 

EMNİYET VE JANDARMA KOMUTANLIĞINA ZİYARET

İl Başkanı Abdullah Karapıçak, ilçe teşkilatında partililerle yaptığı toplantı sonrası Terme İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Terme Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

Karapıçak yaptığı konuşmada, “Cumhur İttifakı olarak ilk ziyaretlere Terme´den başladık. Milliyetçi Hareket Partisi´nin tüm anlayışı devlet anlayışıdır. Bize ne zaman bir ihtiyaç, bir görev düşerse her zaman yanınızdayız. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kalkınması ve ilerlemesi için varız. Millet-devlet kaynaşmasının yanında olan, bu işin de öncülüğünü yapan insanlarız. Cumhur İttifakı gibi güçlü bir yapı devam ettikçe araya hiç bir güç giremeyecektir” dedi.

 

BAŞKAN KILIÇ´A ZİYARET

İl Başkanı Abdullah Karapıçak Cumhur İttifakı çatısı altında Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç ile de bir araya geldi.

Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç; “İlk defa bizden birileri geldi, bizimle beraber oluyor. İnşallah başlangıç olur. Hem kültürel hem sosyal anlamda bizi yansıtacak müthiş bir ekip var ortada” diyerek Başkan Karapıçak´a ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini ifade etti.

Karapıçak ise, “Adım adım herkese ulaşmaya çalışıyoruz. Sorunlar çözülsün, geleceğin altyapısı hazırlansın. Biz Terme için varız. Bizden, yöneticilerimizden her ne ihtiyacınız olursa biz her zaman yanınızdayız” dedi.

Sohbetin ilerleyen saatlerinde birlikte okudukları ilkokul yıllarına kadar giden başkanlar eğlenceli ve sıcak görüntüler sergiledi.

terme-6.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.