MHP Huzurevi ziyaret etti

MHP Huzurevi ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Samsun İl Başkanı Taner Tekin ve yönetim kurulu üyeleri, Samsun Ülkü Ocakları İl Başkanı Hüseyin Kürşat Geze ve kadın kolları birimi üyeleri Samsun Büyükşehir Belediyesi Huzurevi'ni ziyaret ettiler.

A+A-

Yaşlılar Haftası nedeniyle MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin ve beraberindekiler huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret etti. Başkan Tekin, "Burada ve tüm huzurevlerinde kalan yaşlılarımız bizlerin baş tacıdır. Onları mutlu edebilmek ve mutlu görmek bizleri de mutlu ediyor. Bizler de böylesine önemli bir haftada kendilerini ziyaret ederek mutlu etmek istedik. Yaşlılarımızın sorunlarının çözümü ve toplumda hak ettikleri yerleri almaları konusunda herkesin duyarlı olması gerekiyor. Yaşlılarımıza ve onların sorunlarına sahip çıkmak herkesin boynunun borcudur. Unutulmamalıdır ki geçmişini bilmeyen tanımayan milletler geleceğe dönük planlama yapıp başarıya ulaşamazlar" dedi.
Tekin ve beraberindekiler huzurevinde uzun süre kalarak yaşlılar ile hasbıhal etti ve daha sonra hep birlikte sinema filmi izlediler ve yaşlılarla unutamayacakları bir gün geçirdiler.

Etiketler : , , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.