MHP BELEDİYE BŞK ADAY ADAYI ÖZGÜR TOPKAYA BAYRAM MEJASI

MHP BELEDİYE BŞK ADAY ADAYI ÖZGÜR TOPKAYA BAYRAM MEJASI

Milliyetçi Hareket Partisi Bafra Belediye Başkan Aday Adayı İnşaat Mühendisi T.Özgür Topkaya’nın kurban Bayramı kutlama mesajı.

A+A-

Çok Değerli Hemşehrilerim,

Türk ve İslam dünyası olarak bir taraftan sevincin ve huzurun bayramını yaşamaya hazırlanır ve yaşarken, ne yazık ki diğer taraftan da Türk ve İslam coğrafyasında akan kan, yaşanan işkenceler ve katliamlar hepimizi üzmekte, millet olarak buruk bayramlar yaşamamıza neden olmaktadır. Kısacası bu beldelerimiz yıllardır acıların içinde olup, acının bayramını yaşanmaktadır.

Çok Değerli Hemşehrilerim,

Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir.  Özel ve mübarek günlerdir. Bu yönüyle Kurban bayramı, barışın esenliğin, birlik içinde duanın, yakarışın, statülerden ve farklılıklardan arınarak eşitlenmenin, tefekkürün, yenilenmenin, sabrın, hiçbir canı incitmemenin, yok etmemenin, çaresizliği gidermenin, geçmişi idrak etmenin, yoksula, kimsesize ve çaresize yakınlaşmanın bayramıdır.

Saygıdeğer Bafralılar,

Bayramlar birlik ve beraberliliğimizi, kardeşliğimizi ve dostluklarımızı en sıcak şekilde hissettiğimiz ve manevi dünyamızın coştuğu ve muhteşem dayanışmanın yaşandığı günlerdir. Bayramlar dostluğu, sevgi ve geleceği… Aşımızı, ekmeğimizi soframızı…  Hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız,  varlığı ebedi ve sonsuz olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce ALLAH’IN Duaları ger çevirmediği günlerdir.

Bu duygular içerisinde

Yüce ALLAH'ın çağrısına icabet edip hac ibadetini eda etmek üzere kutsal topraklarda bulunan hacılarımızla birlikte,  şehit ve gazi ailelerimizin, hemşehrilerimizin, yetimlerimizin, kimsesizlerimizin, Aziz Türk milletinin ve İslam aleminin, mübarek Kurban bayramlarını kutluyor hayırlara vesile olmasını yüce ALLAH’TAN niyaz ediyor, tüm şehitlerimizi bir kez aha rahmetle anıyorum

Ayrıca mübarek Kurban Bayramı dolayısıyla uzun bir tatil yaşanacak. Eş, dost, hısım ve akraba ziyaretleri yapılacak. Gurbetten memleketlerimize, sıladan tekrar gurbete gidilecek. Yola çıkacak olan ve çıkmış herkese yüce ALLAH kaza bela vermeden gidip gelmeyi nasip etsin. Tüm bu yolculuklar ve hayatın akışı içinde lütfen trafik kurallarına uyalım.

Selam ve saygılarımı sunuyorum.

İnşaat Mühendisi

T.Özgür TOPKAYA

Milliyetçi Hareket Partisi

Bafra Belediye Başkan Aday Adayı

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.