MHP BAŞKAN ADAYI MÜHENDİS ÖZGÜR TOPKAYA MEŞALELERLE KARŞILANDI.

MHP BAŞKAN ADAYI MÜHENDİS ÖZGÜR TOPKAYA MEŞALELERLE KARŞILANDI.

Milliyetçi Hareket Partisi Bafra Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Özgür Topkaya ve Parti teşkilatı köy gezilerine aralıksız devam ediyor.

A+A-

MHP ilçe teşkilatı İlk olarak Şeyhulaş köyünde kalabalık bir grupla karşılandı. Daha sonra ise Gazibey köyünde Meşaleler ve bozkurt işaretleri ile karşılanan MHP Adayı Özgür Topkaya burada Duygulu anlar yaşadı. Daha sonra kozaağzı,selemelik,kolay,Asar da ise aynı çoşku devam etti

                            

Buralarda yaptığı konuşmalarda Bölge sakinlerine hitap eden MHP Bafra Belediye Başkan Adayı Mühendis Özgür Topkaya şu ifadelerde bulundu: Bafra’da rutin olarak yapılması gereken projelerin bu zamana kadar yapılmaması vatandaşımıza  büyük bir haksızlık .

 “Benim insanım bunları hak etmiyor. Modern ve çağdaş şehircilik anlayışında ülkemizin bazı  ilçelerinde bunlar artık konuşulmuyor bile Bakın yıllardır oy verdiğiniz, sorgusuz sualsiz destek verdiğiniz insanlar 12 yılda bu eksiklerinizi burlarda  giderememiş. Birde Büyük ilerlemeden bahsediliyor.. Şimdi size soruyorum Bafra büyüyorsa, her şey bu kadar muhteşemse neden hala bu bölgedeki köylerimizde içme suyu sorunu yol sorunu altyapı sorunu ve ulaşım sorunu var.

BAFRA’YI 140 MAHALLESİ İLE GÜZELLEŞTİRECEĞİZ

Bafra bugün işsizliğin ve yoksulluğun kenti ise bunun sorumlusu bu kentte yaşayanlar değildir.

Bu insanlar, bu halk, bu vatandaş bilerek, isteyerek mi kendi, kendini yoksullaştırdı?

Bafra, kendi isteğiyle mi bu kadar geriye gitti.

Tarımında lider bir ova idik fakat tarım neden bu kentte can çekişir hale geldi?

Tekel Fabrikalarımız neden kapandı? Neden kent merkezi nefes alınmaz hale geldi?

Şehrimize yeni yatırımlar  yapılmıyor ve istihdam alanlarımız daraldı?

Biz iddialıyız ve inançlıyız. Bu kenti 140 Mahallesi ile güzelleştireceğiz.

Sosyal yaşam alanları oluşturacağız  Yatırımların önünün açılması için  kenti cazip hale getirmek için ne gerekiyorsa onu yapacağız,

HERKEZ EŞİT HİZMET ALACAK

Gerek köyler gerekse Bafra merkezi için projelimizi hazırlanıyor ve bu projelerin kaynaklarıyla birlikte kamuoyuna yakında açıklanacağız  Bafra’yı   proje merkezli bir ilçe haline getireceğiz. Köylü vatandaşımda, kentli vatandaşımda bizim dönemimizde aynı hizmeti alacak, aynı değeri görecek. Biz insanımızı ön plana alan ve insana yatırım yapan bir yönetim anlayışını benimsiyoruz.”.

KÖYLERE İMAR PROJELERİNİ, BEDELDİZ SUNACAĞIZ…

Büyükşehir’e geçtiğimiz zaman imar çok zorlaşacaktır.5 yıl içerisinde vergi vermeyeceksiniz ama 5 yıl sonra vermeye başlayacaksınız. Bu yasanın sıkıntıları var. Ahır bile yapsanız imara işlenmek zorunda olacakınız. Plan ve projesi olmak zorunda bizler bununla alakalı projeler hazırladık. Bu örnek projeleri halkımıza bedelsiz sunacağız. Size söz veriyorum.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.