MHP BAFRA'DA HEDEFE TOPKAYA İLE VARACAK

MHP BAFRA'DA HEDEFE TOPKAYA İLE VARACAK

Ülke genelinde yapılacak 2019 yerel seçimlerin yaklaşmasıyla siyasi partilerde aday adaylığı söylentileri fısıldanmaya başladı.

A+A-

 Siyasi partilerin Bafra Belediye Başkan aday adaylarının listeleri bir hayli kalabalık olması bekleniyor. Milliyetçi Hareket Partisinin ise genel seçimde olduğu gibi tek aday üzerinde fikir birliği yapması tahmin ediliyor. 2014 yerel seçimlerinde MHP’nin adayı, İnşaat Mühendisi Özgür Topkaya'nın gösterdiği başarı, Milliyetçi Hareket Partisi'nin Bafra’da şimdiye kadar geçirdiği yerel seçimlerde en çok oyunu alan adayı oldu.

Bafra'da Milliyetçi Hareket Partisi 2014 yerel seçimlerinde Bafra tarihinin en yüksek oyunu genç İnşaat Mühendisi Özgür Topkaya ile almıştı.  Milliyetçi Hareket Partisinin Bafra’daki en güçlü adayı İnşaat Mühendisi Özgür Topkaya 2014 yılında 33. 934 oy ile Bafra tarihinin en çok oyunu alan adayıydı.

2019 yılı Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde Bafra Belediye Başkanlığı’na MHP’nin göstereceği adayın İnşaat Mühendisi Özgür Topkaya’nın olması tahmin ediliyor.

2019' da yapılacak yerel seçimlerde aday adayları yavaş yavaş belirlenirken Topkaya’nın yeniden adaylık süreci merakla bekleniyor. Topkaya aday olacak mı? Sorusunun yanıtı ise kısa zaman sonra cevabını bulacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.