MHP BAFRA İLÇE TEŞKİLATI ŞAHLANIŞA GEÇTİ

MHP BAFRA İLÇE TEŞKİLATI ŞAHLANIŞA GEÇTİ

MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna ve Yönetim Kurulu 2023 Seçimi Hazırlıkları kapsamında mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

A+A-

MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna ve Yönetim Kurulu 2023 Seçimi Hazırlıkları kapsamında mahalle ziyaretlerine devam ediyor. 2023 Seçim hazırlıklarını tüm hızıyla mahalle mahalle, hane hane  sürdüren MHP Bafra İlçe Başkanlığı, köyden kente vatandaşların sorunlarını  talep ve önerilerini MHP Genel Merkezindeki ilgili makamlara iletiyor. 
MHP Bafra İlçe Başkanlığının son zamanlardaki bu çalışmaları Bafra ve bölgesindeki vatandaşlar tarafından takdir görmeye devam ediyor.
MHP’nin Bafra’da şahlanışa geçtiği ilerleyen zamanlarda yapılacak seçimlerde Belediye Başkanlığı ve Milletvekilliği sıralamasında MHP adaylarının şanslı olduğu vatandaşlar tarafından ima ediliyor.
2021 yılı içerisinde Bafra'nın 65 mahallesini ziyaret ederek  vatandaşların hem belli başlı sorunlarını çözen hem de MHP'nin vizyonunu ve misyonunu anlatan MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna ve Yönetimi, çalışmalarını yürütürken mahalle muhtarları ve mahalle parti temsilcileriyle de çok sıkı diyalog halinde olduklarını belirttiler. Son bir aydır da ziyaretlerine;
Gökçekent Mahallesi
Gökçesu Mahallesi
Çataltepe Mahallesi
Azay Mahallesi
Müstecep Mahallesi
Keresteci Mahallesi 
Gökçeağaç Mahallesi
Tütüncüler Mahallesi 
Lengerli Mahallesi 
Elifli Mahallesi 
Dededağı Mahallesi 
Çatak Mahallesi ve
Tepecik Mahallesini de eklediklerini belirten MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna; "Ziyaretlerimizde öncelikle mahallelerimizin sorunlarını dinledik. 2023 seçimlerinin ehemmiyeti konusunda sohbetler edip mahalle teşkilatımızı şekillendirdik. Tüm mahallerimizi ziyaret ederek hemşerilerimizin sorunlarını çözmek için elimizden geleni yapmaya gayret göstereceğiz.  Bizlere ve partimize gösterdikleri teveccüh ve misafirperverlikleri için öncelikle mahalle Muhtarlarımıza ve mahalle sakinlerine teşekkür ediyoruz." dedi.mhp-bafra-ilce-baskani-barbaros-turna-3.jpgmhp-bafra-ilce-baskani-barbaros-turna-6.jpgmhp-bafra-ilce-baskani-barbaros-turna.jpgmhp-bafra-ilce-baskani-barbaros-turna2.jpgmhp-bafra-ilce-baskani-barbaros-turna4.jpgmhp-bafra-ilce-baskani-barbaros-turna5.jpgmhp-bafra-ilce-baskani-barbaros-turna7.jpg

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum