MHP Bafra İlçe Teşkilatı Adem Acar’ın İftar Yemeğine Katılım Sağladı

MHP Bafra İlçe Teşkilatı Adem Acar’ın İftar Yemeğine Katılım Sağladı

MHP Bafra İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Adem Acar birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği iftar yemeği düzenledi.

A+A-

MHP Bafra İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Adem Acar birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği iftar yemeği düzenledi.
Özel Fatih Erkek Öğrenci Yurdunda verilen iftar yemeğinde din görevlileri tarafından aşrı şerifler okundu . Dualar edildi. Akşam namazının okunması ile birlikte oruçlar huşu içinde açıldı.
İftar yemeği programı sonrası bir açıklama yapan  MHP Bafra İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Adem Acar,’’Davetimize icabet eden herkesten Allah Razı Olsun. Ramazan ayı kardeşlik, dostluk ve paylaşma ayıdır. Ramazan ayının bereketinden hep birlikte faydalanalım. Allah herkese sağlık ve sıhhat versin. Ramazan’ın manevi atmosferini iftar programınıza katılarak burada bizimle birlikte  paylaşan tüm değerli konuklarımızın Ramazan ayını tebrik ediyor,  katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. 17 Nisan pazartesi gecesi idrak edeceğimiz bin aydan daha hayırlı Kadir Gecemizin de hayırlara vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Mübarek Ramazan Bayramınızı şimdiden tebrik ederim. ‘’dedi.
MHP Bafra İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Adem Acar’ın iftar yemeği programına MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna ve yönetimi, Ülkü Ocakları Bafra Şube Başkanı Ceyhan Düzgün ve yönetimi , Belediye Meclis Üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.

mhp-bafra-ilce-teskilati-adem-acarin-iftar-yemegine-katilim-sagladi-7.jpgmhp-bafra-ilce-teskilati-adem-acarin-iftar-yemegine-katilim-sagladi-6.jpgmhp-bafra-ilce-teskilati-adem-acarin-iftar-yemegine-katilim-sagladi-5.jpgmhp-bafra-ilce-teskilati-adem-acarin-iftar-yemegine-katilim-sagladi-4.jpgmhp-bafra-ilce-teskilati-adem-acarin-iftar-yemegine-katilim-sagladi-3.jpgmhp-bafra-ilce-teskilati-adem-acarin-iftar-yemegine-katilim-sagladi-2.jpgmhp-bafra-ilce-teskilati-adem-acarin-iftar-yemegine-katilim-sagladi-1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.