MHP BAFRA ESKİ TEŞKİLATINDAN ANLAMLI İFTAR YEMEĞİ

MHP BAFRA ESKİ TEŞKİLATINDAN ANLAMLI İFTAR YEMEĞİ

MHP Bafra eski ilçe başkanı Av.Hüseyin Acar ve yönetimi tarafından Alaçam’da MHP Alaçam eski İlçe Başkanı Ersin Kıcır’ın geçtiğimiz günlerde açtığı ve bölgede bir eksikliği kapatan modern Kıcıroğlu Restoranda iftar yemeği verildi.

A+A-

foto-galeri-058.gif

İftar yemeği öncesinde Bafra 15 Temmuz Şehitleri (İsmetpaşa Camii) İmam Hatibi ve Türkiye Güzel Kuran’ı Kerim okuma birincisi Cihan Kodal tarafından aşrı şerif ve ezan okundu. Ezanla birlikte oruçlar açıldı dualar edildi.

İftarın peşinden MHP Bafra eski ilçe başkanı Av.Hüseyin Acar yaptığı konuşmada,’’Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu kurtuluş olan Ramazan ayını idrak ediyoruz. Paylaşmanın, sevginin, bereketin, birlik ve beraberliğin zirve yaptığı rahmet ve mağfiret ayındayız. Birlik ve beraberliğe, en fazla ihtiyaç duyduğumuz bir süreçten geçmekteyiz. Ramazan ayı kardeşlik, birlik ve beraberlik ayıdır. Ramazan ayı Kur’an-ı Kerim ayıdır.
Ramazan ayı, dinimizce yüce ve kutsal kabul edilmiş mübarek bir aydır. Kur'an-ı Kerim Ramazan ayında inmeye başladığı için bu ay, bir anlamda Kur'an ayıdır. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın. Tuttuğumuz oruçları kabul etsin. Allaha emanet olun.’’dedi.

Konuşmanın ardından Akşam Namazı kılındı. Sohbetler edildi. Çaylar içildi. Davetliler MHP Bafra eski ilçe başkanı Av.Hüseyin Acar ve yönetimine anlamlı iftarından dolayı teşekkür ettiler.

İftar yemeğine MHP Samsun eski il başkanı Ömer Süslü, Sivil Toplum Örgütleri Temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.