MHP Atakum Belediye Başkan Adayı Necdet Çamaş

MHP Atakum Belediye Başkan Adayı Necdet Çamaş

Atakum’da yerel seçimlerde adaylık yarışında bir düğüm daha çözüldü.

A+A-

MHp’nin Atakum Belediye Başkan Adayı belli oldu. MHP Genel merkezi Atakum için Necdet Çamaş’a adaylık görevini verdi.
Necdet Çamaş Sosyal Medya hesabında yazdığı yazıda adaylığını halka duyurdu. Çamaş “Parti yetkili kurumlarımızın verdiği karar neticesinde Milliyetçi Hareket Partisi Atakum Belediye Başkan Adaylığı görevi şahsıma tevdi edilmiştir.

Bu görevin temsili noktasında 30 Mart 2014 akşamına kadar teşkilat yöneticilerimiz, ülküdaşlarımız, bizimle birlikte olmak isteyen her arkadaşımızla Atakum’da çalmadık kapı, sıkılmadık el, hatır alınmadık gönül kalmayana kadar sahada olacağımızdan; seçim sonucunda emanetin bize verilmesi durumunda ise, Ata’mızın Samsun’a çıkışının 100. yılına denk gelen 2019 yılına Atakum’u hazırlayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.
Demokratik kültürü tüm yönleri ile yaşatan bu kutlu yarışta beraber olduğumuz tüm aday adayı arkadaşlarıma kampanyaları boyunca gösterdikleri olgunluk ve sağduyularından ötürü teşekkür ediyorum. Bu süreç Allah’a şükürler olsun ki, intizam ve olgunlukla gerçekleşmiştir.
Ülkücüler için şahıslar ve makamlar değil, önce ülke menfaati ve sonra da partimiz gelmiştir. Böyle de devam edecektir.
Bu duygu ve düşüncelerle tüm arkadaşlarımı, ülküdaşlarımı, 30 Mart akşamı ve sonrasında da göreve davet ediyor, saygılarımı sunuyorum. Allah bütün adaylarımızın yâr ve yardımcısı olsun. Saygılarımla.” dedi.

Resmi açıklama yarın İstanbul’da Devlet Bahçeli tarafından yapılacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum