MHP ALAÇAM İLÇE TEŞKİLATINDAN BİRLİK VE BERABERLİK YEMEĞİ

MHP ALAÇAM İLÇE TEŞKİLATINDAN BİRLİK VE BERABERLİK YEMEĞİ

Alaçam MHP İlçe Teşkilatından İlçeler Arası Birlik ve Beraberlik Yemeği

A+A-

Alaçam MHP İlçe Teşkilatından İlçeler Arası Birlik ve Beraberlik Yemeği 4 Mart 2012 Tarihinde Kongre yapan Alaçam İlçe Teşkilatı yeni yönetimini oluşturdu. Yeni yönetimde görev alan ve İlçe Başkanlığına seçilen Ersin KICIR Alaçam Öğretmenevinde düzenlenen İlçeler arası yemekte bir araya gelerek ilçelerimiz için neler yapabiliriz ve sorunlarımızı nasıl aşabiliriz gibi konularda bilgi alış verişi yapıldı.

Yemekli toplantı ilçemiz Öğretmenevinde gerçekleşti. Davetlilerin aileleriyle birlikte katıldığı gecede birlik beraberlik mesajları verildi. Katılımcıların memnun kaldığı gözlenen yemekli toplantıya Bafra MHP İlçe Başkanı Hüseyin ACAR ve Yönetim Kurulu üyeleri, Alaçam İlçe Başkanı Ersin KICIR ve Yönetim kurulu üyeleri ve eşleri ile birlikte bir araya geldiler. Programın yapılacağı salon girişinde hazır bulunan MHP Alaçam İlçe Başkanı Ersin KICIR ve yönetim kurulu üyeleri davetlileri karşılayarak herkesle tokalaşıp konuklarını sıcak bir ilgiyle karşıladılar. MHP Alaçam İlçe Başkanı Ersin KICIR yaptığı konuşmada; Var gücümüzle çalışacağız, daha çok istişare yapacağız, daha çok ziyaretlerde bulunup partimizin projelerini halka tek tek anlatacağız. El birliğiyle üç hilalli bayrağı daha da ileriye taşıyacağız. Gün birlik ve dirlik günüdür dedi. Davetlerine icabet edip katılanlara tek tek teşekkür eden MHP İlçe Başkanı Ersin KICIR, ilerleyen zamanlarda birlik beraberliği pekiştirici böyle etkinliklerin devam edeceğini belirtti.

Bafra MHP İlçe Başkanı Hüseyin ACAR ise şöyle devam etti; Birlik ve beraberlik yemeğimizin ilkini başlatan Alaçam İlçe Başkanı Ersin KICIRa ve yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ederim dedi, ilçeler arası birliğimizi hiçbir zaman bozmadan daha güzel günlere gelmek ve önümüzdeki seçimlerde ise birinci parti olma gayretleri göstereceğiz dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.