MHP Adayları Coşkuyla Karşılandı

MHP Adayları Coşkuyla Karşılandı

Seçim çalışmalarını yoğun bir tempoda devam ettiren MHP Milletvekili Adayları Hami Korkmazlı ve İbrahim Yüksel Havza’da Kırsal mahalle ziyaretlerine devam ediyorlar.

A+A-

Seçim çalışmalarını yoğun bir tempoda devam ettiren MHP Milletvekili Adayları Hami Korkmazlı ve İbrahim Yüksel Havza’da Kırsal mahalle ziyaretlerine devam ediyorlar.
Havzalı olan iki aday ziyaret ettikleri köylerde sevgi gösterisiyle karşılanıyor.
Vekil adayları  14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanlığında Cumhur İttifakının adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, milletvekilliğinde de Devlet Bahçeli MHP’ye oy vermelerini talep etti.
Milliyetçi Hareket Partisi Samsun Milletvekili Adayı İbrahim Yüksel, şu ifadeleri kullandı; “14 Mayıs'ta ülkemiz için çok önemli bir seçim var, bu seçim ülkemiz açısından kader niteliği taşımakta ve beraberinde 1 buçuk milyarlık İslam alemi için de ziyadesi ile önemlidir. Önümüzdeki yeni yüzyılın Türk yüzyılı olması için kararını Cumhur ittifakının Cumhur başkanı adayı sayın Recep Tayyip Erdoğan'dan yana kullanacak, Milliyetçi Hareket Partisinin meclisteki sandalye sayısını arttırmak, ve Türk milletinin güvencesi olan Milliyetçi Hareket Partisini mecliste en güçlü şekilde çıkmasına vesile olacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi olarak, 100. Yılda yüz proje ile sahaya inmiş bulunmaktayız. 100 projenin hayata geçmesi için sizlerden 14 Mayıs’ta MHP’nin güçlü bir şekilde mecliste bulunması gerekmektedir. MHP ülkemizin en sıkıntılı günlerinde her zaman devletinin ve milletinin yanında olmuş, Türkiye’nin sigortasıdır. Bizlerde bu yüzden 1 Oy Cumhurbaşkanlığında Recep Tayyip Erdoğan’a 1 oy da Sayın Liderimiz Devlet Bahçeliye oy istemekteyiz’’dedi
MHP Samsun Milletvekili adayı Hami Korkmazlı;  “Türk milleti geçmişte Selçuklu’da, Osmanlı’da olduğu gibi güçlendiğinde mazlumların yanında, zalimlerin karşısında olacaktır. Bunu sömürgeci ülkeler istemiyor. Şu anda kendi İHA’sını, SİHA’sını, savaş gemisini, uçağını yapan bir ülke haline gelen Türkiye’nin güçlenmesini istemiyorlar. Bu millet ayağa kalkarsa sömürü yapamayacaklarını çok iyi biliyorlar. Başlanan projelerin tamamlanması, bölgesinde oyun kurucu ülke haline gelmemiz için Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’nın başkanlığının devam etmesi gerekmektedir. Aynı zamanda daha güçlü bir MHP’nin mecliste bulunması bundan önce ülke menfaatleri için verilen desteklerin daha iyi verilmesi, kurulan oyunlara dur diyebilmek için MHP kadrolarına oy istiyoruz. Bu millet dualıdır, ferasetlidir. Peygamber Efendimizin övgüsüne mazhar olmuş bir milletiz. İnşallah, şer güçlerinin tüm hesaplarını Allah’ın izniyle bu millet 14 Mayıs’ta boşa çıkaracaktır” diye konuştu.
Ziyaretlere MHP İl Başkan Yardımcısı Abdul Kadir Uzunoğlu, MHP İlçe Başkanı Ferhat Gültekin, Ülkü Ocakları Havza İlçe Başkanı Yasin Köz ve partililer katıldılar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.