MHP A.Adayı Şen'den MHP İlçe Teşkilatına Ziyaret

MHP A.Adayı Şen'den MHP İlçe Teşkilatına Ziyaret

MHP  Bafra Belediye Başkan A.Adayı Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Engin Şen MHP Bafra İlçe Başkanı Emin Usta’yı ziyaret etti.

A+A-

MHP  Bafra Belediye Başkan A.Adayı Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Engin Şen MHP Bafra İlçe Başkanı Emin Usta’yı ziyaret etti.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi öncesi ziyaretlerini sürdüren, Milliyetçi Hareket Partisi Bafra Belediye Başkan Aday Adayı Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Engin Şen, Milliyetçi Hareket Partisi Bafra İlçe Başkanı Emin Usta'yı ve yönetimini ziyaret etti.

Ziyarette duygulu bir açıklama yapan MHP  Bafra Belediye Başkan A.Adayı Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Engin Şen,’’ Burada olmaktan çok duygulandım. Milliyetçi Hareket Partisi benim ikinci evim. Gençlik yıllarımızda koşturduğumuz gururla üç hilali taşıdığımız baba ocağımdır. Burayı Milliyetçi Hareket Partisi Bafra Belediye Başkan Aday Adayı olarak ziyaret etmenin sevincini yaşıyorum. Nasip olursa da Ankara'daki değerli büyüklerimiz abilerimiz bizi bu kutsal göreve laik görürse üç hilalı Bafra'mızda tekrar dalgalandırmanın gururunu onurunu hep birlikte yaşayacağız. 
Bu niyetle yola çıktık diye Şen, 31 Mart 2024 tarihin de yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi Milliyetçi Hareket Partisinin seçimi olsun. Bizleri Misafirperverliği ile onure eden sayın ilçe başkanımız abimiz Emin Usta'ya ve değerli yönetimine teşekkür ediyorum.’’diyerek sözlerini tamamladı.

MHP  Bafra İlçe Başkanı Emin Usta ise,’’ Milliyetçi Hareket Partisi Bafra Belediye Başkan Aday Adayları arkadaşımızın çokluğu partimiz adına güzel. Aday adaylarımızdan biriside Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Engin Şen kardeşimiz, kendisine bu çıktığı yolda başarılar diliyorum’’dedi.

mhp-a-adayi-senden-mhp-ilce-teskilatina-ziyaret.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.