MHP A.Adayı Şen’den Duygusal ve Anlamlı Ziyaretler

MHP A.Adayı Şen’den Duygusal ve Anlamlı Ziyaretler

MHP  Bafra Belediye Başkan A.Adayı Mali Müşavir Engin Şen Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Bafra Şubesi, Bafra Ziraat Odası ve Bafra Ticaret Borsasını ziyaret etti.

A+A-

MHP  Bafra Belediye Başkan A.Adayı Mali Müşavir Engin Şen Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Bafra Şubesi, Bafra Ziraat Odası ve Bafra Ticaret Borsasını ziyaret etti.


31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi öncesi Milliyetçi Hareket Partisi Bafra Belediye Başkan Aday Adayı Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Engin Şen, Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Bafra Şubesi, Bafra Ziraat Odası ve Bafra Ticaret Borsasını ziyaret etti.

MHP  Bafra Belediye Başkan Aday adayı Engin Şen, ilk ziyaret durağı Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Bafra Şubesi Başkanı Mümine Ersin ve yönetimine ziyarette bulundu.
Şen burada yaptığı açıklamada,’’Manevi duygularımın taban yaptığı pekiştiği yerdeyiz. Duygularıma hakim olamadığımı belirtmek isterim.  Vatanı için gözünü kırpmadan şehit olan askerlerimizi dualarla yad ediyoruz, Allah mekanlarını CENNET bahçesi yapsın.  
Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Bafra Şubesi olarak sizde onları anısını yaşatma konusunda dernek binasını oluşturup,onları asla unutmayacağınızı kanıtlamışınız. Misafirperverliğinizden samimiyetlerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Kimi eşini, kimi oğlunu vatanımız uğruna veda şehit etmiş, acısını içinize atmışsınız. Hepiniz bizler için kahramansınız, bizler önemli mihenk taşlarısınız.’’dedi.
Ziyarette Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Bafra Şubesi Başkanı Mümine Ersin yönetimi adına, Milliyetçi Hareket Partisi Bafra Belediye Başkan Aday Adayı Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Engin Şen'e çıktığı bu yolda başarılar diledi.

Şen, daha sonra sırasıyla Bafra Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Erol'u ve Bafra Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tosuner'i ve yönetimi ziyaret etti 

Milliyetçi Hareket Partisi Bafra Belediye Başkan Aday Adayı Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Engin Şen, ‘’Her iki önemli ziyarette saygı değer iki Oda Başkanımız Tarık Erol ve Osman Tosuner abimize ve değerli yönetimine, samimi sıcak karşılamanın yanı sıra misafirperverliğinden dolayı çok teşekkür ederken, ziyarette Şehrimizin ortak sorunları ve çözüm yolları hakkın da karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk.’’dedi.

mhp-a-adayi-senden-duygusal-ve-anlamli-ziyaretler.pngmhp-a-adayi-senden-duygusal-ve-anlamli-ziyaretler-001.pngmhp-a-adayi-senden-duygusal-ve-anlamli-ziyaretler-002.pngmhp-a-adayi-senden-duygusal-ve-anlamli-ziyaretler-003.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.