MEVLANASPOR ZİRVEYE GÖZ KIRPTI !

MEVLANASPOR ZİRVEYE GÖZ KIRPTI !

Bafra Mevlanaspor zirveyi yakaladı. İlk yarının son maçına çıkan Bafra Mevlanaspor; Yavuzselimspor' u, 5- 2 mağlup edrek zirveye göz kırptı.

A+A-

Bu sonuçla; Bafra Mevlanaspor, Vezirköprüspor ve Karadeniz Fırtınası' nın 1 - 1 berabere kalması ile zirveyi yakaladı.

3 takımın da 10 puanla zirvede yer alması; Lig'in ikinci yarısının daha da çekişmeli geçeceğinin bir sinyali olurken; bir yerde de Lig yeniden başlıyor dedirtti. Bu da lige ayrı bir hava ve heycan getirmesi anlamına geliyor.

Bafra Mevlanaspor; 4 Mayıs 2019 Cumartesi günü, saat 16. 00' da; Samsun 19 Mayıs Stadyumu Yan Sahada karşılaştığı Yenidoğan Yavuzselimspor' u; Abdulkadir' in 1, Sefa'nın 2, Muhammed ve Berkay' ın golleriyle 5- 2 gibi farklı mağlup etti.

Maça Mevlanaspor şu 11 ile çıktı:

Kalede Emrehan, defansta Sezgin, Ahmet, Emre, Kerem, önlibero da Yusuf, Kaan, orta sahada Veyis, Uzan, Muhammed, Mustafa, ileri uçta ise Abdulkadir onbiri ile maça başladı.

Maçın 30. dakikasında; Mustafa'nın getirdiği topu Abdulkadir plase ile takımını 1-0 öne geçirdi Bu devrede başka gol olmayınca takımlar bu skorla soyunma odalarına girdi.

İkinci yarıya daha istekli başlayan ev sahibi Yavuz Selimspor; ceza sahasının dışından etkili vuruşla beraberliği yakaladı ve skor 1- 1 oldu. Bu dakikalarda, her iki takım da karşılıklı ataklar geliştirdi. Oyundan sakatlanarak çıkan Abdülkadir'in yerine Berkay, Sezgin' in yerine ise Sefa oyuna girdi. Bu oyuncu değişiklikleriyle daha etkili oynamaya çalışan Mevlanaspor, Sefa'nın biri penaltıdan olmak üzere iki, Berkay ve Muhammed'in golleriyle de rakibini 5-2 mağlup etti.

Bu dakikadan sonra; karşılıklı ataklar skora etki etmeyince sahadan mevlanaspor 5 -2' lik bir galibiyetle ayrıldı.

Maçtan sonra değerlendirmelerde bulunan Bafra Mevlanaspor Kulübü Başkan Yardımcısı Arif ÖZTÜRK şunları söyledi:

" Bugün, bizleri desteklemeye gelen başta Onursal Başkan' ımız Servet Şengül, Kulüp Başkanımız İsa Köprü, Cem Dere, Hakan İpek, Erkan İpek, İbrahim Batmaz, Recep Kıdıl, Şenol Dursun ve sporcu ailelerimize, bizleri buralarda yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyoruz,

Mevlanaspor her geçen gün adından söz ettirmeye devam ediyor ve edecek de. Bizim amacımız; skordan yana değil Spordan yana olmaktır. Biz kesinlikle ve kesinlikle gençlerden oluşan kadromuzla mücadele veriyoruz.

Amacımız; Bafra'nın gençlerini sporla barışık hale getirmektir ve bunun için de bu işi severek yapan

yönetici arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bugünkü galibiyetten dolayı başta Mustafa Şahin Hocama, Cem Çatmakaş Hocama ve bugün aramızda olmasa da Ercüment Şen Hocama, tabii ki de bugün yüreklerini ortaya koyarak mücadele eden sevgili futbolcu kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum.

Biz bu işi severek yapıyoruz. Şartlar ne olursa olsun yapmaya da devam edeceğiz. Samsun'da futbol yok böyle gelişmiş yok şöyle gelişmiş diyenler; lütfen amatör takımın ve takımların çilesini bir görsünler.

Sahalar yetersiz ve yenisi yapılmadan eski sahaları yıkan zihniyete ne denilebilir, bunu da ayrıca tartışmak gerekir. Burada amatör takımların acizliğini ve çilesini lütfen görün diyorum.

Ben Mevlanaspor Kulübü adına; bu işten gerçekten gençler adına üzüntü duyuyorum ve sizlerin aracılığıyla sesimizi yukarılara duyurmak, acilen Samsun' daki ve ilçelerindeki bu sorunların bir an önce çözülmesini yetkililerden talep ediyorum.

Bu vesileyle de herkese saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz; Bafra Mevlana Spor Kulübü olarak. "

Haber : Oktay ZERRİN- Bafra

1-792.jpg

2-780.jpg

3-647.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.