METİN GENÇÇAKIR GÜVEN TAZELEDİ

METİN GENÇÇAKIR GÜVEN TAZELEDİ

Bafra'da yapılan Şoförler ve Otomobilciler Odası Birliği genel kurulunda 40 yıllık mevcut başkan Metin Genççakır, güven tazeledi.

A+A-

Mevcut başkan Metin Genççakır ile Sedat Peker’in listelerinin yarıştığı genel kurul, oda binasında yapıldı. Divan heyetinin oluşturulmasının öncesinde söz alan mevcut başkan ve aynı zamanda Samsun Esnaf Odaları Başkanı Metin Genççakır, “Ben bu işe 41 yılımı verdim. Seçileyim seçilmeyeyim her zaman yanınızdayım. 7 senedir maaş almıyorum. Sonuç ne olursa olsun her zaman yanınızdayım” dedi. Genççakır konuşmasının ardından odada 35 yılını doldurmuş 24 üyeye teşekkür plaketi verdi.
Mevcut başkan Metin Genççakır’ın karşına aday olan Sedat Peker de yaptığı konuşmada, “Beni üzen seçimin bugün bu saatte yapılması oldu. Hafta sonu olabilirdi. Bugün Perşembe, birçok arkadaşımız servisini bıraktı geldi. Bu tarihi alırken şoförleri düşünüp de mi alındı yoksa düşünmeden mi alındı” diye konuştu.
Gizli oyla gerçekleştirilen seçimlerde kayıtlı bin 131 delegenin kurulan iki sandıkta 579’u oy kullanırken, bu oylardan 6’sı geçersiz sayıldı. Mevcut başkan Metin Genççakır, geçerli oyların 369’unu alarak tekrar başkan seçilirken, Sedat Peker ise 204 oyda kaldı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.