Metafizik Uzmanı'nın Ünü Dünyaya Yayılmaya Devam Ediyor

Metafizik Uzmanı'nın Ünü Dünyaya Yayılmaya Devam Ediyor

Samsun’un Bafra ilçesinde resmi belgeli Metafizik Uzmanı Beytullah Şentürk’ün ünü, Dünyaya yayılmaya devam ediyor.

A+A-

Samsun'un Bafra ilçesinde görev yapan, devlete kayıtlı, resmi belgelere sahip Metafizik Uzmanı Beytullah Şentürk'ün ünü, bu sene "En Başarılı Metafizik Uzmanı" alanında aldığı ikinci ödülle taçlandı. Ünü pek çok ülkeye yayılan Metafizik Uzmanı: "Metafizik, görünmez alemlerle ilgili bir konu ama biz ne yaptığımızı insanlara gösteriyoruz." dedi.

Kendilerine danışanların önce hastanelere ve doktorlara başvurmaları gerektiğini tavsiye ettiklerini belirten Şentürk: "Eğer rahatsızlık konusu bizlik bir konu ise seanslar ile yardımcı olmaya çalışıyoruz." diye konuştu.

Metafizik Uzmanı, Avusturya, Almanya, İsveç, Vietnam, Romanya ve İngiltere'deki insanların kendilerine danışmaya ve tedavi olmak üzere Bafra'daki ofisine geldiklerini söyledi.

Kendisine danışmanlarının, tedavilerinde olumlu sonuç aldığını ifade eden Şentürk, şunları söyledi: "Bize danışan insanlardan olumlu geri dönüşler almaktayız. Elimden geldiğince birçok insana yardımcı olmaya ve ulaşmaya çalışıyorum. Bu şekilde meslekteki başarım kulaktan kulağa yayılıyor ve telefonlarım susmuyor. Bir insanın sağlığına kavuşmasında aracı olabilmek çok güzel bir duygu."

İnternet Ortamındaki Büyü Hizmetlerine Kanmayın

Türkiye'de metafizik alanda çok fazla dolandırıcı, din simsarı, büyücü ve medyumun olduğunu bildiren Beytullah Şentürk: "Öyleki, şarlatanlar artık teknolojinin nimetlerinden de faydalanıyorlar. İnternet üzerinden büyü hizmeti veren onlarca sahtekar, vatandaşları dolandırmak için sıraya girmiş durumda. Benim de buradaki görevim, nerede ne kadar şarlatan varsa bu şeytanları ortadan kaldırmak." dedi.

Metafizik Uzmanı Beytullah Şentürk, büyünün yapılmasının, insana kötülük yapmak adına ayetlerin kullanılmasının ve gelecekten haber verildiğinin iddia edilmesi gibi eylemlerin, İslam inancında en büyük günahlar arasında bulunduğunu ifade ederek sözlerini şöyle tamamladı: "İslam dininde bu eylemler kesin olarak yasaklanmıştır. Büyü, şirkle eşdeğer bir günah olarak tanımlanıyor. Buna karşın, sözde din alimlerinin bu tarifsiz kötülükleri para için yapması ve yine kendilerini Müslüman olarak tanımlayan şahısların da büyü talebinde bulunması, toplumdaki cehaleti bir kez daha gözler önüne seriyor."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.