Metafizik Uzmanı Beytullah Şentürk, Konya'da ki Gizemli Evin Sırrını Çözdü

Metafizik Uzmanı Beytullah Şentürk, Konya'da ki Gizemli Evin Sırrını Çözdü

Konya'nın Meram ilçesinde kızıyla birlikte yaşayan Hatice Arslan, bir süredir evde yangınlar çıktığını ve sebebinin yetkililer dahil kimsenin bulamadığını söyleyerek yardım çağrısı yapmıştı

A+A-

 

Samsun'un Bafra İlçesinde Metafizik ve Bio enerji Uzmanı Beytullah Şentürk, Sosyal Medya'da gördüğü haber üzerine Hatice Arslan'ı arayarak size yardımcı olmak istiyorum kabul ederseniz gelmek istiyorum demişti.

EVDE NELER OLUYORDU

Konya'da, Hatice Aslan ile kızı Duha Aslantaş'ın yaşadığı evde kendiliğinden çıktığı iddia edilen yangınların sebebi merak konusu olmuştu. Hatice Aslan ve kızı Duha Aslantaş’ın birlikte yaşadığı merkez Meram ilçesi Ayanbey Mahallesi'nde bulunan tek katlı evde iddiaya göre eşyalar kendiliğinden tutuşuyor. Anne Harice Aslan, Kızının üstündeki kıyafetlerin bile kendi kendine yandığını iddia ediyordu.

EVDE ÇIKAN YANGINLARLA İLGİLİ 3 RAPOR HAZIRLANDI

Daha önce büyükşehir belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği 3 yangınla ilgili hazırlanan raporda, yangınlardan birinin nedeninin anlaşılamadığı, birinin nargile ateşinin korundan çıktığı, diğerinin ise biri tarafından yakılmak suretiyle çıktığı üzerinde durulduğu belirtilmişti.

BEYTULLAH ŞENTÜRK EVİ ZİYARET ETTİ

Olayın gerçekleştiği evi ziyaret eden Metafizik ve Bio Enerji  Uzmanı Beytullah Şentürk, doğa üstü güçlerin genç kızı etkisi altına aldığını iddia ederek "Ona farkında olmadan istediklerini yaptırıyor demiş ve tedavi sürecini başlatmıştı.

TEDAVİ SÜRECİNİN ARDINDAN GİZEMLİ SIR ÇÖZÜLDÜ

Metafizik ver Bio Enerji Uzmanı Beytullah Şentürk iki gün kaldığı Konya'nın Meram ilçesinde evdeki yangınların sebebini bularak iki günlük tadavinin ardından anne Hatice Aslan ve kızı Duha Aslantaş'ı iyileştirerek evdeki gizemli sırrı çözdü.

İNSANLAR MENFAAT ELDE ETMEK İÇİN HERŞEYİ YAPARLAR

Beytullah Şentürk, "Olay basına yansıtıldığı için bizde basındaki görüntüleri izledik. burada ki Hatice hanımın çağrılarına cevap vermek zorunda kaldık. Sessiz kalamazdık dolayısıyla orda ki görüntüleri izlediğimizde burada ki hanım efendiyi bir takım doğa üstü varlıkların yönlendirdiğini gördüm. Ve zaten biz 21 senedir bu tarz vakalarla gerek yurt içi gerek yurt dışında  çözmeye çalıştık. Metafizik alanında araştırmalar yapmaya başladığımız için uzun senelerden beri. Biz aşina olduğumuz için  görüntüleri izlediğimizde direk zaten doğa üstü varlıkların yönlendirdiğini hemen gördük. Ve akabinde de buraya geldik.

Doğa üstü varlıkların evde bir yaşam halinde bir yuvalanma halinde olduğu için burada ki yuvalanmanın neticesi ile bir enerji dolduğu için bu enerji ile yangını vesaire çıkardığını ve hanımefendinin üzerinden bu yangını çıkardığını tespit ettik.

 

Şentürk, " 21. Yüzyıldayız, 21. Yüzyılda hala bu vakalarımı görüceğiz diye düşünürsek. 21. Yüzyılda artık alışmamız gerektiğini ifade etmek istiyorum. anne ve kızına dün müdahalede ve  seanslarımız ve  kendi metotlarımızdan sonra biraz rahatsızlanmaya başladı.  Ama çok şükür şu an da herhangi bir problem yok.

PİSİKOLOJİK DESTEK ŞART

 

Olayı Çözdükten sonra, aile  psikolojik destek ile beraber daha iyi olacaklarını tahmin ediyorum.  Geçmiş tecrübelerimizde yola çıkarak burada ki olayı çözdük inşallah daha başka bir olay yaşanmayacak dedi.

Hocam geldiğinizden bu yana evimiz bir olaya rastlamadık diyen Anne Hatice Aslan, Size çok teşekkür ederim, sizin sayenizde normal yaşantımıza döndük" dedi.

Metafizik Uzmanı Beytullah Şentürk, Konya'da ki Gizemli Evin Sırrını ÇözdüMetafizik Uzmanı Beytullah Şentürk, Konya'da ki Gizemli Evin Sırrını ÇözdüMetafizik Uzmanı Beytullah Şentürk, Konya'da ki Gizemli Evin Sırrını Çözdü

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.