Merve&Rıfat Yıldız çifti dünya evine girdi

Merve&Rıfat Yıldız çifti dünya evine girdi

Merve &Rıfat Yıldız için Bafra’da muhteşem düğün merasimi düzenlendi. 

A+A-

Merve&Rıfat Yıldız için Bafra’da muhteşem düğün merasimi düzenlendi. 
Nimet Gök- OVA MARKETLER Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Gök’ün kızı, OVA MARKETLER Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Gök’ün, Bafra Belediyesi İşletme ve İştirakleri Müdürü Levent Gök’ün,  OVA PİLİÇ Marketler Grubu  İşletmecisi Hüseyin Torun’un  yeğeni Merve ile Hanife Yıldız- (Merhum) Recep Yıldız’ın oğlu, Boğazkaya Mahallesi Muhtarı Murat Yıldız’ın yeğeni Bafra T Tipi Ceza İnfaz Kurumu personeli Rıfat Yıldız mutluluk dolu yıllara yelken açtılar.
Bafra Davet ve Toplantı Merkezi Gardenya Salonunda yapılan düğün merasimine katılım bir hayli yoğundu.
Genç çiftler Merve&Rıfat Yıldız geleceklerinin ışıltılı geçmesi için Bafra Davet ve Toplantı Merkezi Gardenya Salonuna meşaleler, konfetiler ve alkışlar arasında girdiler.
Genç çift, ilk dansları yaptıktan sonra davetlilerle birlikte gönüllerince eğlenirken kendileri için özel olarak tatlı bir yaşam için hazırlanan pastayı birlikte kestiler. 
Davetliler genç çiftleri hem tebrik etmek, hem de takılarını takmak için uzun kuyruk oluşturdular. Mutluluklarını sevenleri ile paylaşan Merve&Rıfat Yıldız   gece boyunca gönüllerince doyasıya eğlendi. 
Düğün merasimi anı fotoğraflarının çekimi ile sona erdi. 

Gök ve Yıldız  aileleri adına bir teşekkür mesajı yayımlayan 
OVA MARKETLER Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Gök
’’Gök ve Yıldız  aileleri adına evlatlarımız Merve&Rıfat Yıldız’ın düğün    merasimine katılarak bizleri oldukça mutlu eden tüm davetlilere teşekkür etmek isteriz. Türk milletinin kültüründe evlilik müessesesi çok özel bir yer tutmaktadır. Bu bakımdan bu iki evladımızın kurdukları yuvanın millet ve memleket için, kendileri ve ailelerimiz için hayırlar getirmesini diliyoruz. Çok duyguluyuz. Allah’ım tüm anne ve babalara böyle bir mutluluk nasip etsin. ‘’diyerek duygularını belirtti
Düğün merasimine SAMKON Genel Başkan Yardımcısı, HEYCES TEKSTİL Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kocabaş, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Bafra Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Hasan İrer, Bafra Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Erol, Türk Hava Kurumu Bafra Şube Başkanı Osman Genç, Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner, 
Bafra Pazar Yerleri Esnaf Odası Başkanı Ertan Atan, ARSLAN TEKSTİL ve MODASEN AVM Yönetim Kurulu Başkanı Salih Arslan, KILIÇ YAPI-KILIÇ ET RESTORAN Yönetim Kurulu Başkanı, GÖKCAMDER Başkan Yardımcıs Salih Kılıç, BALCI TOPTAN MARKET Yönetim Kurulu Başkanları Dursun Balcı-Hakan Balcı, Bafra T Tipi Ceza İnfaz Kurumu idarecileri, personelleri,  siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, Bafra Belediyesi birim müdürleri, personelleri, mahalle muhtarları, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, iş insanları ile çok sayıda davetli katılım sağladı.

 

Merve&Rıfat Yıldız Mutluluk Dolu Yıllara Yelken Açtılar

Merve&Rıfat Yıldız Mutluluk Dolu Yıllara Yelken Açtılar

Merve&Rıfat Yıldız için Bafra’da muhteşem düğün merasimi düzenlendi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.