Merhum başkan için anlamlı kampanya

Merhum başkan için anlamlı kampanya

Türk Kızılay Bafra Şube Başkanlığı, yeni tip koromavirüs Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybeden merhum Kızılay Samsun İl Başkanı Dr. Habib Demirel için kan bağış kampanyası başlattı.

A+A-

KAN BAĞIŞI MERHUM BAŞKANA İTHAFEN YAPIYORUZ

Çok sıkıntılı günlerden geçtiklerini belirten Bafra Türk Kızılay Şube Başkanı Ecz. Halim Tutku Demircan şunları dile getirdi, “İhtiyaç sahiplerine ve pandemiden mağdur olmuş insanlarımızın her zaman yanında bulunan iyilik çınarımız yuvamız ve kurumumuz Kızılay bu süreçte çok acı kayıplar vermiştir. Bu anlamda bugün yapmış olduğumuz kan bağış programımızı Kızılay’ımızın değerlerinden sevgi ve merhamet insanı merhum Samsun il başkanımız Dr. Habib Demirel’in anısına ithafen yapmış bulunmaktayız” dedi.

İNSANLIĞA BÜYÜK HİZMETLERİ OLDU

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ise, Dr. Habib Demirel insanlığı ile iyilikseverliği ile herkesin gönlünde taht kuran bir insandı. Kendisi hayatı boyunca insanlığa hizmet etmiş, çevresi ve kurumu tarafından çok sevilen bir insandı. Bu vesileyle böylesi anlamlı bir program düzenledikleri için Bafra Türk Kızılay Şube başkanlığına teşekkür ederim” dedi.  

Konuşmaların ardından protokol ve misafirler kan bağış kampanyasına destek olmak için kan bağışında bulundular.

Kan Bağış kampanyasına, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra emniyet Müdürü Süleyman Gökay Gökdoğan, Milliyetçi hareket Partisi Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna, Bafra Sağlık Müdürü Dr. Aytaç Akın, İYİ Parti Bafra İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz ve Dr. Habib Demirel’in eşi, Ecz. Nazan Demirel katıldı.

merhum-baskan-icin-anlamli-kampanya.JPGmerhum-baskan-icin-anlamli-kampanya-001.JPGmerhum-baskan-icin-anlamli-kampanya-002.JPGimg-9946-800x533.JPG

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum