Merhum Bafra Kaymakamı Ahmet Adanur'un ismi Trabzon'da yaşatılacak

Merhum Bafra Kaymakamı Ahmet Adanur'un ismi Trabzon'da yaşatılacak

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin geçtiğimiz aylarda vefat eden Genel Sekreteri Ahmet Adanur’un adı Trabzon’da yaşatılacak.

A+A-

Büyükşehir Belediye Meclisinin bugün gündemine gelen, Adanur’ın adı, Ortahisar İlçesi Üniversitesi Mahallesi Farabi Caddesi ile Devlet Karayolu arasında kalan yola verilmesi maddesinin karara bağlanması yarına ertelendi. 
Bunun nedeni olarak da Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık’ın meclisin başında yaptığı konuşma oldu… 
Bıyık, Adanur’ın Trabzon’un Yomra İlçesinden olduğuna dikkat çekerek, Yomra Belediye Meclisinde de böyle bir gündem maddesi bulunduğunu hatırlattı. 
Bıyık, “Rahmetli Adanur Yomra’nın yetiştirdiği Trabzon’un önemli bürokratlarından.  Yomra Belediye Meclisinde de böyle gündem madde var. Yomra’ya hastane yoluna kadar yapılmış bir yolumuz var.. Büyük bir cadde.. Eğer uygun görülürse hem Büyükşehir’in yol ağı, hem de Yomra’da olması hasebiyle isminin o alanda bir yerde yaşatılmasının daha uygun olacağını düşünüyorum. Burada planlanan yer olursa biz ayrı bir caddede isminin yaşatılması için ayrı çalışma yapacağız^ dedi. 
Meclisi yöneten Başkan Vekili Atilla Ataman ise, “Yomra Belediye Başkanımızın, Yomralı hemşerisi için böyle bir düşüncesi olması güzel.  Bence de Yomralı olması hasebiyle Yomra’da olması doğru” dedi. 
Yomra Belediye Başkanı Bıyık’ın önerisinin görüşülmesi için gündem maddesi yarına bırakıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.