Merhum Alparslan Türkeş Bafra Ülkü Ocağında Dualarla Anıldı

Merhum Alparslan Türkeş Bafra Ülkü Ocağında Dualarla Anıldı

Milliyetçi Hareketin efsane lideri merhum Alparslan Türkeş’in vefatını 25.yılı münasebetiyle Bafra Ülkü Ocaklarında dualı ve iftarlı anma programı düzenlendi.

A+A-

Milliyetçi Hareketin efsane lideri merhum Alparslan Türkeş’in vefatını 25.yılı münasebetiyle  Bafra Ülkü Ocaklarında dualı ve iftarlı anma programı düzenlendi.

Akşam ezanın okunması ile başlayan iftar programı sonrası kılınan akşam namazının ardından din görevlileri tarafından aşrı şerifler , ilahiler okundu. Dualar edildi.

Program sonunda ise bir açıklama yapan Bafra Ülkü Ocakları Başkanı Ceyhan Düzgün,’’Dualar ve Haykırışlar Senin için Başbuğum. Mekanın cennet olsun. Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey'in vefatının 25. yıl dönümünde düzenlediğimiz İftar ve Kur'an-ı Kerim tilaveti programımıza katılarak bizlerle bir arada olan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ve Başkan Yardımcılarına, Belediye Meclis Üyelerimize,   MHP Bafra İlçe Başkanımız Barbaros Turna ve Yönetimine, Türkav Bafra Şube Başkanımız Sami Keskin ve Yönetimine, MHP Belediye Meclis Üyelerimize ve Kadın Kollarımıza, Türk Eğitim- Sen 1 Nolu Şube Başkan Yardımcıları Hakan Eroğlu ve Ercan Büyükkeskin' e, Türk Eğitim-Sen Bafra İlçe Başkanı Feyyaz Yörük ve Yönetimine, Türk Diyanet Sen İl Başkan Yardımcısı Asım Kalyoncu ve Yönetimine, Değerli Hocamız Ali Yalmancı'ya, Bafra OSB Müdürü Akçer Recai'e, Bafra Kosavalılar Derneği Başkanı Yunus Gün ve Yönetimine, Bafra55.net Haber Genel Yayın Yönetmeni Abdullah Özdemir' e, Yenigün Gazetesi sahibi Musa Gün' e teşkilatlarımızın kıymetli Yöneticilerine, Ülküdaşlarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. İftarlarımız Ramazan ayı boyunca her hafta devam edecektir. Hayır sahiplerinden Allah razı olsun.’’diyerek sözlerini tamamladı.

 

merhum-alparslan-turkes-bafra-ulku-ocaginda-dualarla-anildi.jpgmerhum-alparslan-turkes-bafra-ulku-ocaginda-dualarla-anildi-001.jpgmerhum-alparslan-turkes-bafra-ulku-ocaginda-dualarla-anildi-002.jpgmerhum-alparslan-turkes-bafra-ulku-ocaginda-dualarla-anildi.JPGmerhum-alparslan-turkes-bafra-ulku-ocaginda-dualarla-anildi-001.JPGmerhum-alparslan-turkes-bafra-ulku-ocaginda-dualarla-anildi-002.JPGmerhum-alparslan-turkes-bafra-ulku-ocaginda-dualarla-anildi-003.JPGmerhum-alparslan-turkes-bafra-ulku-ocaginda-dualarla-anildi-004.JPGmerhum-alparslan-turkes-bafra-ulku-ocaginda-dualarla-anildi-005.JPGmerhum-alparslan-turkes-bafra-ulku-ocaginda-dualarla-anildi-006.JPG
 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.