Meral hemşireye hüzünlü veda!

Samsun’da korona virüse yenilen Meral hemşire düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. Hemşirenin acılı babası, "Bekle bizi kızım, biz de geleceğiz" diyerek gözyaşı döktü.

A+A-

5 Kasım’dan bu yana yaşam mücadelesi sürdüren 2 çocuk annesi meral hemşire görev yaptığı hastanede tören düzenlendi.
Yeni tip koronavirüse  (Kovid-19) karşı 3 Kasım’dan bu yana yaşam mücadelesi sürdüren Meral Arbağ hemşire için görev yaptığı Bafra Devlet Hastanesi’nde tören düzenlendi.

Arbağ’ın cenazesi, tören için ambulans aracı ile hastane bahçesine getirildi. 
Annesi Şaziye, babası Burhan ve çocukları Saliha ve Ömer’in yanı sıra Samsun Valisi Dr. Zulkif Dağlı, Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ve iş arkadaşlarının katıldığı törende Arbağ için dualar edildi, helallik istendi. 

Bafra Devlet Hastanesi Anestezi Uzmanı Erdal Kömürcü yaptığı konuşmada, Meral kardeşimin hatalığı boyunca çok uğraştık ama yetemedik maalesef. Kömürcü Arbağ için mesleği ve insanlara hizmet için canla başla mücadele ettiğini söyledi.

Samsun Valisi Dr. Zulkif Dağlı ise, Bugün sağlık çalışanları olarak çok üzgün bir anı hep birlikte yaşıyoruz. Dün akşam haber aldığımız andan itibaren yakınlarımızla arkadaşlarımızla bu üzüntüyü yaşamış olduk. Şuan burada gözyaşlarını tutmaya çalışan sizlerin bu yoğunluğu kardeşimizin ne kadar çok sevilen, ne kadar çok itibarı olan ve çevresine ne kadar çok faydalı olan bir kişi olduğunun da bir ispatıdır. İnşallah biz ömür dünyasının da biz böyle olacağına inanıyoruz. Dağlı son olarak, Allah rahmet eylesin sağlık çalışanlarının da tekrardan başı sağ olsun” diye konuştu. 

Cenazeye Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif DAĞLI,Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen,Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç,Bafra Belediye Başkan Yardımcısı Şaban Hüryaşar, Samsun Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Mehmet Kılıç, Bafra İlçe Saglık Müdüru Dr.Aytaç Akın,Bafra Devlet Hastanesi Başhekimi, Dr. Ahmet İsmailoğlu,Ak Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz,CHP İlçe Başkanı Vahit Perçin ve İş Arkdaşları katıldı.

Arbağ’în cenazesi kılınan cenaze namazının ardından bafra asri mezarlığa defnedildi.

Haber : Emre Şahinol

melek-hemsireye-huzunlu-veda.JPGmelek-hemsireye-huzunlu-veda-001.JPGmelek-hemsireye-huzunlu-veda-002.JPGmelek-hemsireye-huzunlu-veda-003.JPGmelek-hemsireye-huzunlu-veda-004.JPG

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum