Meral Akşener 5 Maaş alan danışmanlar var haram zıkkım olsun

Meral Akşener, seçmeni çırak çıkaran bu düzeni birlikte yerle bir edeceğiz” dedi.

A+A-

Samsun ziyaretleri sırasında Bafra’yı da ziyaret eden ve Bafra esnafıyla bir araya gelen Meral Akşener, 20 Ocak 2020’den bu yana esnaf esnaf geziyorum. Ve üzerine hep birlikte pandemiyi yaşadık, orada ki esnafımızın dertlerini dinledik dedi.

meral-aksener-5-maas-alan-danismalar-haram-zikkim-olsun.jpg

TÜRKİYE'DE SEÇMENİ ÇIRAK İLAN ETTİLER

Çözümler ürettik, çözümlerin hayata geçmesi için bizi yönetenlerin dikkatini çektik. 1,5 yılı geçen süredir vatandaşımızla, milletimizle, esnafımızla işsiz gençlerimizle, atanamamış öğretmenimizle, EYT’lilerle, esnafla, çiftçiyle, besiciyle ve umudunu kaybetmiş ben bu ülkeden gitmek istiyorum diyen gençlerimizle her dükkanda rastladığım saya saya bitmeyen insanlarla 1,5 yılı aşkındır birlikteyim diyen Akşener şöyle devam etti.

meral-aksener-5-maas-alan-danismalar-haram-zikkim-olsun-001.jpg

Türkiye’de seçmenin çırak çıktığı siyaset dilini birlikte el ele vererek yerle bir edeceğiz. Sizleri komşularınızla karşı karşıya getiren, sizi bir birinizden ayıran, kutuplaştıran ama hizmet üzerinden rekabet etmeyi yok eden projeler üzerinden rekabet etmeyi siyasetten kaldıran ve seçmeni çırak çıkaran bu düzeni birlikte yerle bir edeceğiz.

meral-aksener-5-maas-alan-danismalar-haram-zikkim-olsun-002.jpg

5 MAAŞ ALAN DANIŞMANLAR HARAM OLSUN ZIKKIM OLSUN

Cebinde 15 lirası olan bir emekli, cebinde beş kuruşu olmayan bir kız çocuğu 5 maaş alan danışmanlar aldığınız para haram olsun zıkkım olsun. Beraber başaracağız Allah’a and olsun, birlikte başaracağız Allah beni sizlerin karşısında mahcup etmesin” dedi.

HABER : Emre Şahinol

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum