MEMUR SEN’DEN POLİS TEŞKİLATINA ZİYARET

MEMUR SEN’DEN POLİS TEŞKİLATINA ZİYARET

Türk Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası dolayısıyla Memur Sen ve Eğitim Bir Sen kadın kolları Bafra ilçe Emniyet müdürlüğüne ziyaret gerçekleştirdi.

A+A-

 Memur Sen ve Eğitim Bir Sen kadın kolları tarafından Bafra ilçe Emniyet Müdürü Hikmet Çetin’i makamında ziyaret eden ekip Polis teşkilatının 173. Yıl dönümü dolayısıyla polislere karanfil takdim etti.

Memur Sen ilçe başkanı Hamdi Yıldız,  "Emniyet Teşkilatımız, toplumun güvenliğini sağlama ve bireylerin topluma faydalı olması yönünde yaptığı çalışmaların yanı sıra, hazırladığı destek projeleriyle de görevini her zaman fedakârca yerine getirmektedir. Devletin şefkat elini temsil eden Emniyet Teşkilatımız, gerektiğinde canlarını ortaya koyarak vatana, millete hizmette ulvi görevlerini ifa etmesiyle toplumun güvenini ve takdirini kazanmıştır. Milletimizin can ve mal güvenliğini koruyan, huzurunu temin ve muhafaza edici bir güvence olan, başarılı çalışmalarıyla halkımızın her zaman sevgi ve takdirini kazanan başta Bafra ilçe emniyet müdürümüz Hikmet Çetin olmak üzere tüm Emniyet Teşkilatımızın 173. Kuruluş Günü’nü kutlar, şehit olan tüm güvenlik güçlerimize Allah’tan rahmet, görevi başındakilere de kolaylıklar dilerim. “dedi.

memur-sen’den-polis-teskilatina-ziyaret-2.jpgmemur-sen’den-polis-teskilatina-ziyaret-4777.jpgmemur-sen’den-polis-teskilatina-ziyaret-3.jpgmemur-sen’den-polis-teskilatina-ziyaret-5.jpgmemur-sen’den-polis-teskilatina-ziyaret-23.jpgmemur-sen’den-polis-teskilatina-ziyaret-25.jpgmemur-sen’den-polis-teskilatina-ziyaret-43.jpgmemur-sen’den-polis-teskilatina-ziyaret-55.jpgmemur-sen’den-polis-teskilatina-ziyaret-77.jpgmemur-sen’den-polis-teskilatina-ziyaret-79.jpgmemur-sen’den-polis-teskilatina-ziyaret-89.jpgmemur-sen’den-polis-teskilatina-ziyaret-254.jpgmemur-sen’den-polis-teskilatina-ziyaret-456.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.