Memleket Partisi İlçe Başkanları Kahvaltıda Buluştu

Memleket Partisi Samsun İl Başkanı Recep Kılıç, Samsun Dereköy Niyazi Kesim Restoran’da İl Yönetimi ve İlçe Başkanları ile kahvaltı yaptı.

A+A-

Memleket Partisi Samsun İl Başkanı Recep Kılıç, Samsun Dereköy Niyazi Kesim Restoran’da İlçe Başkanları ile kahvaltı yaptı.

hacinabispor-minikleri-samsunspor-stadini-gezdi.JPG

Memleket Partisi İl Başkanı Recep Kılıç, kahvaltıda ilçe başkanlarını tanıtarak yapacakları planlar hakkında gazetecilere bilgiler verdi. Kılıç partimiz 4 Eylül’de Sivas’tan Memleket hareketi ile başlayan sayın genel başkanımızın Türkiye’de il il, ilçe ilçe gezerek Memleket Partisi’ne dönüştürdüğü bir günde halk iktidarı sloganıyla yola çıkan  birçok ilde örgütünü kurmuş bir partidir.

memleket-partisi-ilce-baskanlari-kahvaltida-bulustu.JPG

Biz Samsun il örgütü olarak, İl kongresine gitmemiz için 6 tane ilçe başkanımıza görev verme durumundaydık. Şuan ilçe başkanlarımla beraber bizler Samsun’da örgütlenmemizi tamamlamış durumundayız. Bu hafta inşallah ilçe seçimlerini tamamlayacağız, ilçe seçiminden sonra da Ağustos ayı içerisinde il seçimini gerçekleştireceğiz. İl seçimden sonra da genel başkanımızın doğrultusun da büyük kurultayı toplayacağız.

memleket-partisi-ilce-baskanlari-kahvaltida-bulustu-001.JPG

Henüz 1,5 aylık bir parti olmamıza rağmen, Türkiye’nin 50’ye aşkın ilinde örgütlendiklerini ifade eden Kılıç, hızla kongre sürecine gidiyoruz. Bu kısa örgütlenme döneminde hiçbir siyasi partinin elde edemediği bir üye sayısına ulaştık, online üyelik başvurusunda 300 bin üye sayısına ulaştık. Memleket Partisi Türkiye’ye yeni bir nefes yeni bir seçenek olacaktır” dedi.

Haber : Emre Şahinol

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.