MEMDUH AKSU GÜVEN TAZELEDİ.

MEMDUH AKSU GÜVEN TAZELEDİ.

Bafra Balkan Türkleri Haberleşme Ve Dayanışma Derneğinin 7. Olağan Genel Kurulunda Bafra Şube Başkanlığına Memduh Aksu Yeniden Başkan Seçildi.

A+A-

Bafra Gazipaşa Mahallesindeki dernek binasında gerçekleştirilen 7. Olağan Kongre’de Divan Başkanlığını Samsun  Marangoz ve Döşemeciler Odası Başkanı İbrahim Ülker, katip üyeliklerini  Sezai Onaran, Ali Ün yaptı.

   Kongre, saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Divan Başkanı İbrahim Ülker açılış konuşmasında , “Bafra Balkan Türkleri Derneğinin, sivil toplum kuruluşları içerisinde çok değerli bir yeri olmuştur. Bafra Balkan Türkleri Derneği, yaptıkları faaliyetlerle hep ön sıralarda yerini almıştır. Bizleri bu göreve layık gördüğünüz için sizlere çok teşekkür ederim. Allah birliğinizi, dirliğinizi daim etsin. Balkan Türkleri camiasına başarılar dilerim. Mübadiller Türkiye’nin her tarafında yaygındır. Mübadiller, vatanlarına, milletine, dinine, ecdadına en güzel şekilde hizmet vermektedirler.  Dernek üyelerinin kongreye yoğun ilgi göstermesi memnuniyet verici. Katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim.”

   Kongre faaliyet  raporunun, gelir-gider hesaplarının, denetleme kurulu raporunun,gelecek yılın bütçesinin okunması ve onaylanmasından sonra dilek ve temennilere geçildi. Bu bölümde  söz alan Dernek Başkanı Memduh Aksu, “2004 yılında kurulan Balkan Türkleri Derneğimize gönül vermiş birisiyim. Başkanlık dönemimde yaptığımız faaliyetlerde derneğimize maddi ve manevi katkı sağlayan herkese şahsım ve yönetim kurulu  adına huzurunuzda teşekkür ederim. Başkanlığım dönemimde yaptığımız faaliyetleri sadece Bafra’mıza değil Türkiye’ye duyurduk.”    

 

Dilek ve temennilerden sonra seçimlere geçildi. Seçimde Memduh Aksu başkanlığında seçimde aday olan yönetim kurulu listesi üyelere tanıtıldı. Genel kurul üyelerine  başka aday olup olmadığı soruldu. Önerilen listenin dışında başka bir liste olmadığından 384 üyesi bulunan Bafra Balkan Türkleri Kültür Haberleşme ve Dayanışma Derneği Kongresine katılan 128 üyenin tamamının oyunu alarak Memduh Aksu tekrar başkanlığa seçildi.

Memduh Aksu Başkanlığındaki Bafra Balkan Türkleri Kültür Haberleşme ve Dayanışma Derneği yönetimi şu isimlerden oluştu: Memduh Aksu, Fikret Vatansever,Yücel Pekiyi,İrfan Varol,Kadir Alver, Lale Yöre,D.Hatun Emirza, Osman Karaman,Naci Tokgöz 

Denetleme Kurulu: İ.Mümin Erkoç, Hüseyin Pehlivan, İsmail Atik

Disiplin Kurulu: N. Yaşar Arıcı, İbrahim Çalışkan, A.Cemal Ergün

Kaynak:Bafrahabergazetesi.com

menduh-aksu2.jpgmenduh-aksu3.jpgmenduh-aksu4.jpgmenduh-aksu5.jpgmenduh-aksu6.jpgmenduh-aksu7.jpgmenduh-aksu8.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.