Mehmetçiğimizin Yanındayız

Mehmetçiğimizin Yanındayız

19 Mayıs Belediye Meclisi, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Fırat’ın doğusunun teröristlerden arındırılmasına yönelik başlatılan Barış Pınarı Harekâtında mehmetçiğimizin yanındayız dedi.

A+A-

19 Mayıs Belediye Meclisi olarak, tüm Meclis üyelerimizin katılımıyla Barış Pınarı Harekâtındaki Mehmetçiğimizin yanında olduğumuzu ve desteklediğimizi basın açıklaması ile belirtmek istedik diyen, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu,” Kırk yıldan bu yana karanlık bir ideolojiyle on binlerce vatandaşımızın hayatına kast eden Güneydoğu Anadolu Bölgemiz başta olmak üzere ülkemizin gelişmesi ve kalkınmasını engellemek için bebek, çocuk, kadın dinlemeden insanlarımızı katleden PKK terör örgütü yok edilmesi gereken bir cinayet şebekesidir. Aynı zamanda PKK/DAEŞ/PYD/YPG hepsi aynıdır.

Etnik temizlik uygulayan, demografik yapıyı kendi ideolojileri çerçevesinde değiştiren bu zalim örgütlere karşı milli güvenliğimizi sağlamak için uluslararası antlaşmalardan aldığımız yetkiyle Suriye Milli Ordusu ile birlikte Barış Pınarı Harekâtı düzenlenmiştir. Bu operasyonun amacı bölgemizi teröristlerden temizleyerek, yurtlarından edilmiş Suriyelileri ülkelerine geri göndermektir. TümMeclis üyelerimizin katılımıyla Barış Pınarı Harekâtındaki Mehmetçiğimizin yanındayız” dedi

1-600x292.jpg2-600x292.jpg3-600x292.jpg4-600x337.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.