MEHMET ULUSAR ANAOKULUNDAN, ATIK MADDELERLE DEFİLE GÖSTERİSİ

MEHMET ULUSAR ANAOKULUNDAN, ATIK MADDELERLE DEFİLE GÖSTERİSİ

Mehmet Ulusar Anaokulu Öğrencileri Evde Kullanılmayan Atık Maddeleri Kullanarak Kıyafet Defilesi Düzenledi.

A+A-

Bugün (30 Nisan) saat 10.30’da Mehmet Ulusar Anaokulunda düzenlenenen defile davetliler tarafından beğeni ile izlendi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda konuşma yapan okul müdürü Saadet Öztürk, ‘’ Sayın Kaymakamım, Belediye Başkanım, İlçe Milli Eğitim Müdürüm, İlçe Başkanım, Değerli Amir Arkadaşlar ve kıymetli veliler, Bugün burada bizleri onurlandırıp, bizlerin ve çocuklarımızın yapmış olduğu etkinlikleri, onların bu güzel gününde paylaşmak üzere geldiğiniz için teşekkür ediyorum. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum.’’ Dedi.

Okul Müdürü Saadet Öztürk’ün konuşmasının ardından başlayan defile izleyiciler tarafından beğeni ile izlendi. Defile’de ilk 5’e giren öğrenciler, ‘’1. İrem Yaltırık, 2. Ömer Tezel, 3.İpek Tezcan, 4. Yaren Tezcan, 5. Oğuzhan Şahin’’ oldu. İlk Beşe giren öğrenciler Bafra Kaymakamı Ali Katırcı ve Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’den hediyelerini aldılar.

Mehmet Ulusar Anaokulu tarafından seçilen Yılın Babası plaketi, Bafra Kaymakamı Ali Katırcı tarafından Ahmet Tezel’e verildi.  Yılın Annesi plaketini ise Nurdan Zengin, Hacer Katırcıdan aldı.

Program sonunda Bafra Kaymakamı Ali Katırcı, Eşi Hacer Katırcıya ve Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’e içinde eşleriyle birlikte resimleri bulunan tablo hediye edildi.

Programa, ‘’ Bafra Kaymakamı Ali Katırcı ve Eşi Hacer Katırcı, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve veliler katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.