MEHMET CAN HAKKIMI ONLARA HELAL ETMİYORUM

MEHMET CAN HAKKIMI ONLARA HELAL ETMİYORUM

Bafra Din Görevlileri dernek başkanı Mehmet Can için meslektaşları Bafra öğretmen evinde bir veda yemeği düzenlediler.

A+A-

28 Yıl 11 Ay 4 Gün Bafra ilçesinde Diyanette görev yapan Mehmet Can hocayı sevenleri Bafra Öğretmen evinde bir veda yemeği verdi. Yemekte konuşan Din görevlileri dernek başkanı Mehmet Can Bafra Müftülüğünü sarsacak açılamalarda bulundu. Can; “Saygıdeğer din görevlisi arkadaşlarım, cami cemaatim, Kolay mahallemizin güzel insanları, büyüklerim ve kardeşlerim, acısı ile tatlısı ile yaklaşık 29 yıl birlikte geçirdik. Hakkımda oluşturulan yalan yanlış bilgi ve iftira ile benim cemaatim olup aleyhimde olumsuz ifadesi yokken, 30 cemaatim ise  lehimde ifade vermelerine  rağmen, giden Müftü ve meslektaşlarımın verdiği aleyhimde ifadeleri,murakıbın yanlı ve  taraflı tutumu ile Terme ilçesi Akçay mahallesi Hz. Osman camiine tayin oldum. 23.08.2017 tarihi itibarı ile Bafra ile maddi ilişkimiz koparıldı. Ama  saygıdeğer büyüklerim, kardeşlerim ile gönül köprümüzü koparamayacaklar. Bu vesile ile hakkımda yalan ve iftira ile ifade veren meslektaşlarımdan hak talep etmiyorum, lakin hakkımı da helal etmiyorum. Onları Rabbime havale ediyorum. Değerli dostlarım hakkınızı bana helal edin benimde var ise hakkım hela olsun. Allah yar ve yardımcımız olsun.”

saliha-kazmaz.jpg

MAKAMDAN KİŞİLİK ALANLAR MAKAMLARI GİTTİĞİNDE KİŞİLİKLERİ DE GİDER.

Mehmet Can hocanın veda yemeğine katılan Bayan vaizlerden Saliha Kazmaz ise yaptığı açıklamada; “ Mehmet Can hocam çok vefalı ve sadakatli birisi. Bugün burada tek kalacağımı bildiğim halde, ben buraya geldim. Benim için hiç sıkıntı yok. Mehmet Can hocamın bu vedasında burada olmak istedim. Gönül istiyor ki hocamız yeniden buraya dönsün ve biz onu yukarıda karşılayalım. Çünkü hocamın buraya geri dönmeyecek hiçbir yanlışı yok. Çünkü Mehmet Can hocam, gece gündüz demeden herkes için samimi bir şekilde çalıştı. Duydum Mehmet hocamın vedası var bende hiçbir bayan hocamı aramadım, ayaklarımın bir erkek, biri bayan çıktım geldim ve buradayım. Makamlar gelip geçicidir, Makamla adam olan, makamla kişilik kazanan, makamını kaybettiği zaman maalesef kişiliği de biter insanlığı da biter. İnsana insani duygular yaraşır. Rabbime şükür ediyorum “narksist” olmadığımız için Narksit kendini düşünen, kendinden başkasını düşünmeyen bencil insandır. Rabbim onların cezasını her iki cihan dada verecektir. Rabbim Mehmet Can hocamı her iki dünya sıkıntılarından haraf eylesin. Yolunu açık eylesin.”

mehmet-can-hakkimi-onlara-helal-etmiyorum.jpgmehmet-can-hakkimi-onlara-helal-etmiyorum-001.jpgmehmet-can-hakkimi-onlara-helal-etmiyorum-002.jpgmehmet-can-hakkimi-onlara-helal-etmiyorum-003.jpgmehmet-can-hakkimi-onlara-helal-etmiyorum-004.jpgmehmet-can-hakkimi-onlara-helal-etmiyorum-005.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum