Mehmet Avcı'dan duygusal paylaşım

Mehmet Avcı'dan duygusal paylaşım

Bafra'nın sevilen simalarından Mehmet Avcı, geçirdiği Covid-19 hastalığı yüzünden sosyal medya üzerinden yapılan yalan haberler neticesinde, kendisini arayarak sağlık durumunu öğrendik.

A+A-

Mehmet Avcı, yakalanmış olduğu Covid-19 hastalığıyla ilgili verdiği 20 günlük mücadelenin, 8 gününü yoğun bakım ünitesinde, geri kalan 12 gününü ise pandemi servisinde geçirdi. Sosyal medya üzerinden insanların yalan yanlış haberlerine istinaden, Barış Medya Grup ailesi olarak kendisini arayarak hem geçmiş olsun dileklerinde bulunduk, hem de sağlık durumunun nasıl olduğunu öğrendik.

Tedavisine bir süre daha evinde devam edileceğini ve sağlık durumunun gayet iyi olduğunu belirten Avcı; "İnsanların bu işi ciddiye alması gerekiyor. Bana bulaşmaz demeyin ve öncelikle sigarayı bırakın. Maske, mesafe ve hijyene mutlaka önem verin. Bu hastalığın şakası yok!" dedi.

Sevenlerinin duası, doktorların ve sağlık personelinin üstün mücadelesi ile ailesine kavuşan Avcı; "BU ZAFER BİZİM! EMEĞİ GEÇEN HERKESE SONSUZ MİNNETTARIM." diyerek aile fotoğrafını sosyal medyadan paylaştı.

 

whatsapp-image-2020-09-14-at-13-07.jpgwhatsapp-image-2020-09-14-at-13-06.jpg
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum