MEGA ARİTMETİKDE KAYITLAR BAŞLADI

MEGA ARİTMETİK'DE KAYITLAR BAŞLADI

Sizde Geleceğimiz Olan Çocukların Elinden Tutun Onları Mega Aritmetik ile Tanıştırın. Bafra55.net haber sitemizin tavsiyesi ile giden her öğrenciye %10 indirim imkanı Mega Aritmetik te.

A+A-

Çocuğunuzun zekasını 5 ile 11 yaş arasında yükseltin.Beynin kullanım potansiyelini arttıran,daha gelişmiş sağ ve sol beyin için mega aritmetik etkili bir yöntemdir.Bu yöntem;

Hızlı ve doğru hesaplama becerisi kazandırır,keskin görüş işitme ve algılamayı güçlendirir,zihinsel becerilerin artmasında yardımcı olur,keşfedici düşünmeyi kolaylaştırır ve geliştirir,hızlı refleks ve akıl yürütme becelerilerinin gelişmesini hızlandırır böylece dikkat ve konsantrasyon gücünü arttırır,eğlenceli şekilde oyun oynarcasına öğrenme kapasitelerini arttırır,beynin her iki yarım küresinide kullandırarak fiziksel dünyayı ve sosyal etkileşimleri anlamaya yardımcı olacak geniş bir bilgi ve beceri kazanmasını sağlar,kişisel gelişime olan katkısıyla özgüven duygusu aşılar.

Bunun yanı sıra mega aritmetikte,mega hızlı okuma eğitimine katılarak daha kısa zamanda daha çok bilgi öğrenebilir.Çocuğunuzun zekasını özgür bırakın,beyin kapasitelerini keşfetmelerine yardım edin.Ayrıca mega aritmetikte,mega hafıza teknikleriyle mega aritmetik öğrenmek bir ayrıcalıktır.

Sizde çocuğunuzun gelecekteki başarısını şansa bırakmak istemiyor ve ilerde çocuğunuzun zekası ve hafızasının güçlü olmasını istiyorsanız tek adres mega aritmetik..

Mega aritmetik;Emirefendi Mahallesi DO-RE-Mİ Düğün Salonu Karşısında Hizmetinizde..

Telefon;0362 543 63 42  Çağatay Altıntaş

dscf6565.jpgdscf6566.jpgdscf6568.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.