Medikal Sektöründe Eve Hizmet Büyük İvme Kazandı

Sağlık sektörünün merkezi hali gelme yolunda ilerleyen Bafra’da sağlık sektörünün önemli bir ayağı olan Kuzey Dora Medikal’i ziyaret ederek sektör hakkında bir söyleşi gerçekleştirdik.

A+A-

Sağlık sektörünün merkezi hali gelme yolunda ilerleyen Bafra’da sağlık sektörünün önemli bir ayağı olan Kuzey Dora Medikal’i ziyaret ederek sektör hakkında bir söyleşi gerçekleştirdik. Kuzey Dora Medikal işletme sahibi Muhammet Ünal, Bafra’dan 2 yıl önce yola çıktıklarını belirterek, 3 şube ile “İnsan Odaklı Hizmet” hedefiyle hareket ettiklerini aktardı.

Evlere hizmet prensibiyle, hastaların ayağına hizmet götürme konusunda oldukça uğraş verdiklerini ifade eden Kuzey Dora İşletme Sahibi Muhammet Ünal, Bafra’ya birçok ilçeden hastanın sağlık hizmeti almak için geldiğini, bu nedenle 24 saat hizmet verdiklerini aktardı. Bireysel olarak hastaların yanı sıra bölgede ve Türkiye’nin çeşitli yerlerinde özel hastanelere toplu olarak malzeme satışı yaptıklarını aktardı.

Bafra’da iki şubeleri olduğunu aktaran Ünal, teknik servis hizmetiyle de hastalara ve ürün satışı yaptıkları hastanelere teknik servis desteği de verdiklerini ifade etti. İkisi Bafra’da olmak üzere 3 şube ile hizmet verdiklerini belirten Ünal, üçüncü şubelerinin de Karabük’te hizmet verdiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.