Medikal OSB'nin akıbetini Vali Dağlı'ya Zeynep Çiçek sordu

Medikal OSB'nin akıbetini Vali Dağlı'ya Zeynep Çiçek sordu

Medikal OSB'nin akıbetini Vali Dağlı'ya Zeynep Çiçek sordu. Samsun Valisi Doç.Dr. Zülfik Dağlı bir dizi ziyaretler, toplantılar ve incelemeler için Bafra ilçesine geldi.

A+A-

Medikal OSB'nin akıbetini Vali Dağlı'ya Zeynep Çiçek sordu. Samsun Valisi Doç.Dr. Zülfik Dağlı bir dizi ziyaretler, toplantılar ve incelemeler için Bafra ilçesine geldi.

İlk olarak Bafra Ticaret ve Sanayi Odasının yeni hizmete giren binasına gelen Vali Dağlı burada Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Ak Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve diğer yetkililer tarafından karşılandı.
Samsun Valisi Doç.Dr. Zülfik Dağlı Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar’a yeni hizmet binasının hayırlı olması dileğinde bulunduktan sonra çalışmalarında başarılar diledi.
Bafra Ticaret ve Sanayi Odasının yeni hizmet binasının katlarının incelenmesi sonrasında Samsun Valisi Doç.Dr. Zülfik Dağlı ve beraberindeki heyet Bafra Sera OSB Yönetim Kurulu toplantısı ve Bafra OSB Yönetim Kurulu toplantısını gerçekleştirdi.
Toplantı sonrasında ise Bafra Çarşı Cami restorasyon alanına incelemelerde bulunmak üzere yürüyerek giden Vali Dağlı bu arada esnafları ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu.
Vali Dağlı ayrıca vatandaşların taleplerini dinledi.
Bafra’da siyasetle uğraşan Zeynep Çiçek! ise Vali Dağlı’ya vatandaşların soramadığı soruları sordu. Bafra’nın kanayan yarası haline gelen problemleri Vali Dağlı ve beraberindekilere ayak üstü anlattı.
Zeynep Çiçek, ’Sayın Valim Bafra Medikal OSB’nin son durumu nedir. Buradan alınıp Havza’ya gittiği söyleniyor. Ayrıca Çetinkaya Mahallesi sırtlarındaki eski hastane yeri için ne düşünüyorsunuz. Bafra ve Bölgesi için Kadın ve Doğum Hastanesine ihtiyaç vardır. En kısa zamanda bunların Bafra’ya kazandırılması lazımdır. ’dedi.
Vali Dağlı ise Zeynep Çiçek’e konular hakkında çalışmaların yapıldığını belirtti. Kamuoyunun en yakın zamanda bilgilendirileceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum