MEDİBAFRA PERSONELİNİ ÖDÜLLENDİRİYOR

MEDİBAFRA PERSONELİNİ ÖDÜLLENDİRİYOR

Bafra ilçesinde, Özel MediBafra Hastanesi orantasyon sınavında başarılı olan personelini ödülleri ödüllendirdi.

A+A-

Orantasyon sınavında yüz üzerinde yüz alan Tuğba Gürpınar, Gülden Konak ve Şennur Bektaş’a ödüllerini Özel MediBafra Hastanesi İşletme Müdürü Uz. Dr. Şafak Aygül tarafından takdim edildi.

-       “HASTANEMİZE ALDIĞIMIZ TÜM PERSONELLER İLK ÖNCE ORANTASYON EĞİTİMİNE ALINIYOR”

        Özel MediBafra Hastanesi İşletme Müdürü Uz. Dr. Şafak Aygül yaptığı açıklamada,”Hastanede tüm sağladığımız personeller ilk önce orantasyon eğitimine alınıyor. Bu eğitimler sonucunda herkes kendi bölümüne yerleştiriliyor. İlk basamakta temizlik personelleri ve hasta bakım personellerini bu eğitimin sonunda bir sınav uyguladık. Sınav on soruluktu ve yüz üzerinden değerlendirildi. Seksenin altında olan puanlar başarısız kabul edildi ve bizim amacımız bunun sonunda 90 veya 100 puan almalarını istiyoruz. Biz bu üç personelimize herkesin huzurunda üç altın verdik. Her iki ayda bir bu sınavı düzenleyeceğiz. Böylece profesyonel bir eğitim, yönetim olsun istiyoruz. Hastalarımıza daha iyi bir bakım, daha iyi bir hizmet amacımız” dedi.

          Açıklamanın ardından Özel MediBafra Hastanesi İşletme Müdürü Uz. Dr. Şafak Aygül sınavda başarılı olan personele ödüllerini takdim etti. gazetesi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.