Meclis üyesi Aytünür, kaderine terk edilmiş bina için ne önerdi?

Meclis üyesi Aytünür, kaderine terk edilmiş bina için ne önerdi?

Bafra Belediye Meclisi gündemindeki hususları görüşmek üzere Alparslan Türkeş Parkı toplantı salonunda olağan Nisan ayı toplantısını gerçekleştirdi.

A+A-

Bafra Belediye Meclisi Nisan Ayı toplantısı’nda söz alan MHP Belediye Meclis üyesi Hakan Aytünür,yaptığı açıklamada;

’’Baframızın kangren haline gelmiş Çetinkaya Mahallesinde 166.000 metrekare alan içerisinde 7.188 metrekare taban inşaat alanı, 50.000 metrekare inşaat alanı metruk bir halde kalmıştır.

Yıllardır Bafralının memleketine ve Devletine katkıda bulunmak için, ilkokul çocuğundan iş adamına kadar katkısının bulunduğu bir yapı kaderine terk edilmiş vaziyettedir.

Bu yerimize çok güzel bir Jandarma Alay Komutanlığı olur. Alay komutanlığı 1.300 ila 3.000 kişiden oluşmakta ve bunların yaklaşık 200 kadarı rütbeli olacaktır.

Jandarma Genel Komutanlığı kararname ile İçişleri Bakanlığına bağlandı. Ve Bakanımızın hepinizin bildiği gibi bir tarafı Bafralıdır.

Biz kendisinden buranın Jandarmaya devrini isteyelim. Bu oluşumu sağlayabilirsek Bafra’nın ekonomisine çok büyük katkı sağlayacağına inanıyorum. Dolmuşçusundan lokantacısına ve konaklamasına büyük bir katkı sağlayacaktır. Bunun için hep beraber bu konuyu gündeme getirelim’’ dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum