MasterChef Barbaros’tan medya grubumuza özel röportaj

​​​​​​​Tv8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye yarışmasında final etabında ikinci olan Barbaros Yoloğlu Alaçam ilçesinde Barış Medya Grubu’na özel röportaj verdi.

A+A-

Tv8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye yarışmasında sergilediği performans ile dikkatleri üzerine çeken ve final etabında ikinci olan Barbaros Yoloğlu bugün Alaçam Belediye Başkanı İlyas Acar’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret sonrasında Muhabirimiz Ali Keskin ile Belediye Binası önünde duygularını dile getiren Yoloğlu;

‘’Doğduğum büyüdüğüm yer, memleket burası. İnsan geldiği yeri ve nereden geçtiğini asla unutmamalı. Öncelikle beni her zaman destekleyen ve arkamda duran Alaçam ailesine çok teşekkür ediyorum. Hele ki Başkanımız İlyas Acar, her zaman desteklerini yanımda gösterdi ve sosyal mecralardan da olsa bir şekilde bana ulaşmaya çalıştı sağolsunlar. Artık bu saatten sonra burada elde ettiğimiz bu güzel düşünceler ile daha iyi yerlere getirip, daha iyi bir şekilde ismimizi duyurmak için elimizden geleni yapacağız.’’ dedi.

MasterChef ikincisi Barbaros Yoloğlu ziyaretlerinin ardından Belediye binası önünde bekleyen hayranları ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.